2777
2789
عنوان

چرا بعضیا میگن لایک نکنین 😐😂

204 بازدید | 16 پست

عزیزم عاشق‌ چشم و ابروی‌ قاجاریت‌ نشدم که‌ 

ادب حکم میکنه وقتی کسی تو تاپیکت نظر‌ میده و قبل ریپ زدن‌‌ طرفو لایک کنی😂

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

😂😂😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی هم که می‌گن درخواست دوستی ندید رو نمی‌فهمم. چون یه گزینه داره که می‌تونی قبول نکنی دیگه چرا این‌همه تاکید داری خب قبول نکن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

دیگه وقتی جوابش دادی لایک نمیخاد خب 

لایک تو نی نی سایت مال زمانیه که باهاش هم عقیده ای یا خودش گفته لایکم کن یام گشادی حوصله جواب دادن نداری لایک میکنی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دیگه وقتی جوابش دادی لایک نمیخاد خب لایک تو نی نی سایت مال زمانیه که باهاش هم عقیده ای یا خودش گفته ...

یاد خودم افتادم 

با طرف تو سایت دعوا میکردم بعد فحشاش و لایک میکردم😂 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

اتفاقا چون دلشون لایک میخواد اینو میگن واسه جلب توجه 

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
یاد خودم افتادم با طرف تو سایت دعوا میکردم بعد فحشاش و لایک میکردم😂

نگووووو😂😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

قبل ریپ زدن همیشه لایک میکردممهم نی طرف قربون صدقم‌ رفته یا فحش داده😂

خسته نباشی الان شما نشون دادی قشنگ هم عقیده ای بابت فحشا😂 

بعد‌ حرصی میشدن فکر میکردن‌ دستشون‌ انداختم😂

اهاااااان ازون لحاظ بلایی ها دخترررر🤣🤣