2777
2789
عنوان

عفونت واژن

212 بازدید | 9 پست

رفتم دکتر دارو داد.

مترونیدازول...پماد کلوتریمازول و کلیندامایسین

تو خونه لباس زیر نپوشیدم.بعد از دستشویی و حمام خودمو با سشووار خشک کردم طبق دستور دکتر. همه رو رعایت کردم.ولی فرقی نکردم.😞😞😞

راه حلی ندارین؟

بسم الله الرحمن الرحیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم عفونت مقاوم به درمان داشتم چند سال گرفتار دکتر .....بودم 

خدا رو شکر تو سایت در مورد زاج سفید   که برای عفونت خوبه خوندم و عالی بود برام 

ولی نکته ای که هست باید خیلی با دقت مصرف بشه و رعایت بهداشت  هم خیلی مهمه 

دوست داشتی  طریقه مصرف  رو بگم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
پس چرا میگن خوب نیست؟

نمیدونم منکخ تاثیرشو خیلی دیدم ینی قرص خوردم خوب نشدم هرکار کردم خوب نشدم نشستم تو جوش شیرین ۲۰ دیقه کاملا اوکی شدم 😑💔

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭
آره ممنون میشم بگی

زاج رو از عطار ی تهیه  میکنی و به اندازه یه نخود  نه بیشتر  (چون خیلی قویه ) میزاری داخل یه ظرف تمیز من از قاشق استفاده  کردم و میزاری رو شعله کم آب میشه و به جوش میاد باید بزاری  تا دوباره مثل نمک سفید میشه  نزار بسوزه 

داخل یه لگن که تمیز شستشی یه لیتر آب گرم بریز و زاج رو داخل حل کن  و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه  بشین داخل لگن 

قبل و بعد استفاده لگن رو بشور و دستات هم باید تمیز باشه برای حل کردنش تو آب 

من دو هفته  هر روز انجام دادم 

نکته زاج بسیار عالی واژن رو تنگ هم میکنه😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ممنونم ازت

خواهش میکنم  امیدوارم که برای شما هم خوب باشه