2777
2789
عنوان

پتو دورپیچ نی نی

252 بازدید | 12 پست

مخمل حبابیا عرق میکنه،یا خوبه؟بین موسلین و مخمل حبابی مرددم..پوسلین قیمتش بالاس،میگم اگه مخمل خوبه زیاد هزینه نکنم‌.اگه خوب نیس موسلین بگیرم

به سلامتی کی دنیا میاد؟؟

با توجه به فصل خرید کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عشقت بگو بیاد خاستگاریت🙂

انشالله به موقعش میاد

تازه میگ چند سال بعد عروسی بچه ب دنیا نیاریم

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

عرق نمیکنه؟

من دور پیچ تابستونی مخمل گرفته بودم روش مخمل خبابی بود داخلش نخی بود عرق نمیکرد.ولی سرویس خوابش کلا مخمل بود عرق میکرد پسرم. برا دخترم دوختم خودم روش مخمل حبابی زدم داخلشو خز تدی زدم البته دختر من زمستون دنیا اومد هوا سرد بود ولی اصلا عرق نمیکرد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤