2777
2789
عنوان

کسی هست از دست بچه ش عاجز شده باشه

439 بازدید | 32 پست

۹سالشه.دختر.به شدت بی نظم.از همه چی که فکرشو کنی ناراضیه.تنبل.عاشق بازی.هر چقدر سعی میکنم معاشرت یادش بدم احساس میکنم موفق نبودم.طرز حرف زدنشم لوس و بی سر وتهه.بیزار از درس.وقتی بریم مهمونی جایی خودشو میچسبونه زمین که بمونم اینجا.تا حالا یه چشم و باشه به ما نگفته.حرف گوش نکردن هاشم که نگم

از زندگی سیرم کرده.چه کنم؟

وای خیلی سخته واقعا

یه قسمت هاییش، اقتضای سنشه

اما برای بقیه ش، به نظرم بهتره از روانشناس کمک بگیرید

یا سعی کنید با کارتون و کتاب داستان و این چیزا، مفاهیم درست رو بهش بفهمونید😊🌺❤️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باهاش بشینی اروم و قانع کننده حرف بزنی جواب بده.

در غیر این صورت ببر مشاوره

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

خله ای ک تو وجودمه شاید با بچه هم حل نشه درسته؟

ارزوی مادر شدن رو دارم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

فکر کنم باهاش بشینی اروم و قانع کننده حرف بزنی جواب بده.در غیر این صورت ببر مشاوره

اروم که باهاش حرف زدم.ولی متاسفانه اصلا گوش نمیده.نمیدونم این چی بود قسمت من شد.زندگیم رو فلج کرده

اروم که باهاش حرف زدم.ولی متاسفانه اصلا گوش نمیده.نمیدونم این چی بود قسمت من شد.زندگیم رو فلج کرده

ناشکر نباش عزیز دل درک میکنم کم میاری یه مدت بحرف اروم اگه درست نشد قهر کن محل نده باخودت حرف بزن بزار بشنوه بگو مثلا یه دختر دارم خیلی دوسش دارم من حرف اونو. همه جوره گوش میدم ولی اون اصلا دوسم نداره مطمئنم جواب میده.

ولی ناشکر نباش 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
ناشکر نباش عزیز دل درک میکنم کم میاری یه مدت بحرف اروم اگه درست نشد قهر کن محل نده باخودت حرف بزن بز ...

احساس میکنم محبتش از دلم رفته.اینو تو رفتارای شوهرمم میبینم.خیلی حس بدیه

احساس میکنم محبتش از دلم رفته.اینو تو رفتارای شوهرمم میبینم.خیلی حس بدیه

تو میتونی خودت نباز

من سه تا بچه دارم.یه مدت طولانی هم در گیر حسادتهاش بودم متاسفانه

عه ..من بچم تنهاست این‌اخلاق هارو داره برای همون

بچه ها از خودمون یاد میگیرن از اینکه از اول یادشون ندادیم 

فقط می‌دونم دعوا کردن بی فایده است و نتیجه عکس داره ، من بچمو دعوا که می کنم و باهاش عصبی ام اون هم بدترین دوران رو رقم می‌زنه اما اگه باهاش بسازم خیلی رام تر و آروم تره 

باهاش مثله بچه بزرگا رفتار کنید ، کاری کنید بفهمه ، حس کنه خیلی  دوستش دارین ،باهاش در آرامش حرف بزنید