بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه تو تنهایی خودم لذت بردم و یه مدتیه دارم تو جامعه میگردم ولی دلم گرفته انگار دوسدارم برگردم دوباره به تنهاییم ولی نمیشه انگار از تو جامعه بودن خوشحال نیستم
من دیگه به درجه ای رسیدم که این کمترین اهمیت برام دارهببین هیچ چیز مهم تر از خودت نیستولی اینو میدون ...
به شدت شبیهتم و موافق👍
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
ببین من خودم هم همین بودم له له میزدم برا اینکه رفیق داشته باشم تنهایی نمیتونستم دوقدم خودم برم ولی اومدم جلوتر دیدم دیدم هیچکس همراه تر از خودم نیست برای خودم و خودت بهترینی برا خودت .ینی تو موقعیت هایی قرار میگیری ک میگی فقط خودم اما درسته واقن دوست نیازه منم واقن میخوام ولی اینجور نباشه ک بگی چون دوستی ندارم پس برم دور ازجون بمیرم یا خودتو نابود و افسرده کنی
کلی وقتتو پر کن
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️