2777
2789

همیشه به همه چی گیر میده انگار مریضه

منم خواستم واسه یه بارم که شده چرتو پرتاشو گوش ندم

هیچ وقت تا حالا نزاشته تنهایی برم بیرون ولی امروز بدون اینکه بهش بگم از خونه زدم بیرون 

وقتی برگشتم انگار قیامت شده بود طوری عصبی شده بود که از خودم می‌پرسیدم خدایا مگه من چ گناهی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبل ازدواج این مسئله رو میدونستید ک نمیزاره تنها جایی برین یا ن؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
یکم سرکش باش تا اونم بفهمه برده نگرفته من خودم به شدت وقتی محدودم کنن لجباز میشم

نمیشه عزیزم 

تو زندگیه مشترک باید کوتاه اومد 

و چقدر تلخه که این کوتاه اومدنه اکثرا از طرف خانم هست...

ای که دستت میرسد کاری بکن...
نمیشه عزیزم تو زندگیه مشترک باید کوتاه اومد و چقدر تلخه که این کوتاه اومدنه اکثرا از طرف خانم هست...

میدونم 

شاید یکی از دور نوشتمو ببینه بگه چه سلیطه طور 

اما منم خیلی کوتاه اومدم کلا تو زندگی اما نتیجه ای که گرفتم اینه هر چیزی در جای خود 

اگه خودت همش اسیر و غلام هم نشون بدی نمیشه 

میدونم شاید یکی از دور نوشتمو ببینه بگه چه سلیطه طور اما منم خیلی کوتاه اومدم کلا تو زندگی اما نتیجه ...

نه اسیر و غلام نه سرکش و لجباز 

هر کدوم یه جایی داره 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
[QUOTE=346146195]بهتره کوتاه نیای یعنی چی که نمیزاره تنها بری بیرون اگه شرایطشو داری مدت قهر کن گوشش ...

اخی ...هر دختری امکان داره این اشتبااه رو مرتکب بشه بهتره سعی کنی از لحاظ مالی مستقل بئ ی جوری راضیش کن برای روز مبادا خوبه در کل ....تو سعی کن با خانوادت رفت و امد کنی ساید دلشون نرم بشه اگه نری سمتشون اون وقت شوهرت واقعا فکر میکنه حمایت از طرف کسی نداری .بدتر میشه اخلافش