2777
2789
عنوان

همین الان از کمدم یه صدا اومد چیکااار کنم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 73 پست
ن میله اونقد محکمه ک امکان افتادنش، یه درصدم نیست ولی الان باز میرم نگا کنم بدرک ک جن پارم کنه

اروم باش فقط 

کسی و که نمیتونی صدا کنی،بلاخره وه باید بفهمی خیالت راحت شه،انشاالله که چیزی نیست عزیزم 

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه کردم تورو هیچی نبود همه لباسام سر جاشون بودن

ببین همین که بازش کردی از ترست کم میکنه 

درش و باز بزار فقط که دلت شور نزنه 

من درکت میکنم گلم میدونم چقد ترسیدی  الان

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
کمدم کاملا صحیح و سالم بود،،،،، همه لباسا سر جای اول هیچ چیزی نبود ک بگم قدای این بوده میله هم کاملا ...

ممکنه وسایل دچار انبساط و انقباض بشن که باعث صدا دادنشون میشه نترس سوره بخون آروم بشی

چمد بار دیگم اتفاق ترسناک افتاده برام ولی امشب خیلی ترسیدم

در اتاق و کمد باز بزار 

باشه ممنون

فدات شم‌گلم 🌸❤️