2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

295 بازدید | 49 پست

چی باعث شده  ذهنت درگیر بشه؟

چرا امروزو دوست نداشتی؟

اصلا امروز حالت خوب بود؟حواست به خودت بود؟

همین حالا دلت چی میخواد؟

دوست داشتی چه معجزه ای امروز برات اتفاق میوفتاد؟

گوشی نمیذاره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالاتت زیاده

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

به این فکر میکنم که گاهی وقت ها مثلا دستمون زخم میشه و بعد از مدتی خودش کاملا خوب میشه....یعنی بدون اینکه ما کاری کنیم دوباره خیلی قشنگ و درست به حالت قبلش برمیگرده......با خودمون فکر کنیم و نگاه کنیم که این چه نیرویی هست که بدون اینکه ما کاری کنیم خودش خود به خودی همه چیزو درست میکنه.....

این کیه که همه چیزو در این دنیا و عالَم خیلی زیبا و با هدف و درست جلو میبره بدون اینکه نقصی داشته باشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...