2777
2789
عنوان

شوهرم شکاک و بد دله و هکم کرده

252 بازدید | 12 پست

سلام شوهرم شکاک و بد دله‌ (عقدم)

چندتا تایپک دادم قبلا شکاکه و اذیتم میکنه

راستش حس میکنم هر چی می‌نویسم یا درد و دل میکنم متوجه میشه و همون لحظه بهم پیام میده:) شروع میکنه توضیح دادن یا حرف زدن راجب همون موضوع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم بزن خودتو اذیت نکن درست بشو نیستن

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
احتمالا ایمیل یا جیمیلاتون یکیهسرچات و هیستوری سرچت براش میره

نمیدونم هر بار میرم پیشش ی جور ناراحتم میکنه میگن به روش نیار شکاکیش ناراحتت میکنه منم سکوت میکنم میگم چشم

اینو نمیدونم ولی خب همسر من حس خیلی قوی داره ببین منو خواهرم خونه نشسته بودیم بعد من گفتم وااای هوس شیرینی کردم گف بگو شوهرت بخره داره میاد گفتم نه دیگه یه 20 دقیقه دیگه میاد گناه داره خسته اس اومد دیدم شیرینی خریده گف احساس کردم هوس کردی 😂امشبم هوس نون بربری کردم بیرون بود خیلی هم حالش بد بود دیگه نگفتم بهش اومد دیدم 4تا نون بربری خریده

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

راستی یه کد هست نت سرچ کن فککک کنم ستاره 67 مربع بود من یادم نیست خودت سرچ کن قشنگ برات میاره مثلا مینویسه پیام هدایت نشده تماس هدایت نشده و..... اگه بگه هدایت شده خب هک شدی

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اینو نمیدونم ولی خب همسر من حس خیلی قوی داره ببین منو خواهرم خونه نشسته بودیم بعد من گفتم وااای هوس ...

عزیزم فرق میکنه ما فقط چند ماهه همو میشناسیم :)