2777
2789
عنوان

خانومای شاعل و مجرد

80 بازدید | 9 پست

بچه ها شما وقتی از خونه برمیگردید چیکارا میکنید؟

اول بگید کارتون چند ساعته ست؟

من تقریبا خیلیییی زود برسم ۴ عصره

تا بیام و دست و صورتمو بشورم و لباسامو عوض کنم و نماز و ناهار.... میشه ۵ و نیم

بعدم خسته م اکثرا یا میخوابم یا لش میکنم یه جا 😐

تازه دانشجو هم هستم

البته غیر حضوری ولی خب..

بعد خانواده میگن چرا هیچکار نمیکنی، حداقل شامو تو بپز... هیچکاری نمیکنی و بقیه دختراشون بهمانن و کوفت زهرمارن

یعنی فقط من اینجوریم؟

خب درسته کار میکنی ولی تا یه حدی باید کمک بدی اگه متاهل بشی همه کارا با خودته دیگه.

چرا اگه متاهل بشم همه کارا با منه

اره اگر شاغل نباشی خب منصفانه ست

ولی وقتی هردو میرید سرکار، کارای حونه م نصف میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ابنارو میگن در عمل انجام بده حسابه.در کل به مقدار کمک بده .

حالا فعلا که مجردم ولی قطعا قبل ازدواج اینو درباره ش مفصل حرف میزنم

ضمن اینکه خداروشکر جدیدا اقایون خیلی بهتر شدند به نسبت نسل های قبل

حالا فعلا که مجردم ولی قطعا قبل ازدواج اینو درباره ش مفصل حرف میزنمضمن اینکه خداروشکر جدیدا اقایون خ ...

من شاغل نیستم اما همسرم خیلی کمک میکنه،خودش خوبه وگرنه من حرفی یا اجباری ندارم.به طرفت بستگی داره با حرف نیست.

من سه روز در هفته از ۷ صبح تا ۷شب.وقتی برمیگردم تا برسم خونه ۸ونیمه،تنها کاری که میتونم کنم دوش و شام و خوابه.یکی از مزیت های مجردی بنظرم همینه.اینکه تو این یک مورد کسی ازت انتظاری نداره😁

کار خوبه خدا درست کنه💫
من سه روز در هفته از ۷ صبح تا ۷شب.وقتی برمیگردم تا برسم خونه ۸ونیمه،تنها کاری که میتونم کنم دوش و شا ...

خوبه که کسی ازت انتظار کار کردن نداره...

به دلم موند یه بار یه خسته نباشیدی بگن

یه بار بگن افرین که مثه خیلی از هم سن و سالات پی عیاشی نیستی 

همش حس ناکافی بودن و بدرد نخور بودن دارم...

خوبه که کسی ازت انتظار کار کردن نداره...به دلم موند یه بار یه خسته نباشیدی بگنیه بار بگن افرین که مث ...

عزیزم به قول خودت خیلی ها هستن با سن زیاد که هیچ تصوری از تلاش و کار ندارن و هنوز چشمشون به دست دیگران هست.قطعا قابل قیاس نیستی با همچین افرادی.به خودت افتخار کن از این جهت.واسه خانواده هم توضیح بده که تا جایی میتونی کمک کنی و زیاد از حد انتظار نباید داشته باشن

کار خوبه خدا درست کنه💫