2777
2789
عنوان

بم شدن صدای کودک پنج ساله

234 بازدید | 15 پست

مامانا چیکار کنم پنج روزه بدون علت خاصی صدای پسر پنج سالم گرفته یعنی نازکه بعد یهویی بم میشه.

خیلی میترسم برای بلوغ زودرس نباشه چه خاکی تو سرم بریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا شاید داد زده صداش گرفته یا سرماخورده امکان نداره تو۵سالگی پسرا بالغ شن

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
بنده خدا شاید داد زده صداش گرفته یا سرماخورده امکان نداره تو۵سالگی پسرا بالغ شن

آخه پنج روزه اینجور شده ن سرما خورده نه هیچی نه داد زده 

مثلا خوبه تا یهویی ی کم آخر حرف زدنه بم میشه

شاید داد زدهیا یه چی خورده حساسیت داشته یا هرجیز دیگه ایولی بلوغ امکان نداره

ببین ی صبح از خواب بیدار شد چشاش خیلی پف کرده بود بعد کم کم حرف زد دیدم اینجور شده صداشم

ببین ی صبح از خواب بیدار شد چشاش خیلی پف کرده بود بعد کم کم حرف زد دیدم اینجور شده صداشم

خب همین دیگه

طفلی شاید حساسیت فصلی داره 

گردویی چیزی خورده 

خوب میشه کم کم...

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
خب همین دیگهطفلی شاید حساسیت فصلی داره گردویی چیزی خورده خوب میشه کم کم...

همون روز پفش خوابید ولی این صداش برنمی‌گرده مثل قبل امروز دیفن هیدرامین هم بهش دادم گفتم شاید حساسیت باشه 

منم مثل همه دوستای که نظر دادن فکر میکنم احتمالی که شما دادید اصلا امکانش وجود نداره.سرماخوردگی یا ح ...

ممنونم عزیزم امیدوارم کردین بخدا آنقدر سرش گرمه بازی و ورزشه اصلا فکر نمیکنم چیز منفی در دسترسش باشه