2777
2789
عنوان

الان میفهمم ویدا چه دردی میکشیده

322 بازدید | 10 پست

خیلی قوی بوده ۴۰ روز تحمل کرده من ۲۴ ساعت هم نمیتونم ،آدم قوی ای بود بعضی دردها اونقدر زیاد و نفس گیره که قابل تحمل نیست ادم دلش نمیخاد بمیره ولی وقتی درد داشت واسه تسکین دردش مجبوره الان ارامش داره جاش خوبه چون ۴۰ روز من میدونم چه عذابی رو تحمل کرده خیلی سخته

التماس دعا🖤

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

مشکلت چیه؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویدا کیه

ویدا افشار

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
از کجا میدونی جاش خوبه ؟

میدونم چون عذاب سختی رو تحمل کرد تو دنیا

خدا به هر کسی به اندازه تحملش رنج میده هیچکسی هم بدون رنج آفریده نشده

اشتباهه خیلی مخالفم گاهی بیشتر از ظرفیت ادمه