2777
2789

بچه ها من یه کانال خصوصی تو تلگرام درست کردم و خیلی توش چرت و پرت نوشتم🥲هیچ کسو هم عضو نکردم صرفا میخواستم یه جایی باشه که وقتی از کسی عصبانیم برم توش خودمو خالی کنم.بعد الان دیدم روی اون چشمی که پایین هر پیامه برای بعضی از پیام ها کنارش ۴گذاشته!یعنی چی؟یعنی ممکنه کس دیگه ای هم کانالو چک کرده باشه؟😭😭مگه کانال خصوصی نیست؟

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کسی وارد نشده بعضی وقتا خودت چند بار میخونی اونجوری میزنه

مطمئنین؟وای خدایا شکر🥲

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
پیامو فوروارد کردی برا کسی؟

نه نکردم

قبلا تاپیک نزده بودی؟

نه🤔