2777
2789
عنوان

دوستام همش عکس پارتیاشون میزارن😑

314 بازدید | 37 پست

پارتی دخترونه منظورمه 

بعد منو هی میبرن اینور اونور مهمونی خانوادگی...

خیلی ناراحتم اجازه ندارم با دوستام برم دورهمی

خونشون نمیزارن برم

انگار من مال عهد قجرم بین دوستام

دلم خیلی گرفته

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فست فودی هم نمیزارن با دوستام برم

میگن قبل غروب بیا خونه فست فودیام خب شبا بازن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خب دعوتشون کن خونتون کم کم اشنا بشن اجازه میدن

اونام میگن تو نمیای خونمون ماهم نمیایم

طوری نی .منم رفتم دانشگاه فرار کردم دیگه از دست این گیراشون هرجا بخوام میتونم با دوستم برم ولی خودم ادم پارتی و این دوهمیا نیستم حتی اگه ازاد باشم .هیچوقت با وجود ازادی اینجور جاها نرفتم .و منظورم از ازادی اینه ک مثلا با دویتام میریم شهربازی و پیک نیک  و کافه و اینا. 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
عزیزمپافشاری کنی قبول نمیکنن؟

نه همه کاراشون با زوره پافشاری روی خانواده من فقط محدودترم میکنه😔

ناراحت نباش عزیزم خانوادتن بدتو که نمیخان

هیچیم مثل هم سن و سالام نیست

حتی به سلیقه خودمم نمیتونم لباس بپوشم

طوری نی .منم رفتم دانشگاه فرار کردم دیگه از دست این گیراشون هرجا بخوام میتونم با دوستم برم ولی خودم ...

من دانشجوم ولی شهر خودمون که میام خیلی محدودم میکنن

نه همه کاراشون با زوره پافشاری روی خانواده من فقط محدودترم میکنه😔

چقد بد

هیچ خانواده‌ای بد بچشو نمیخواد ولی گاهی اینجور رفتارها و محدودیتای بیخود که به ظاهر خیرخواهیه چقدر زندگی رو تلخ میکنه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40