2777
2789

دارم از استرس میمیرم هر روزم شده گریه زاری و ناراحتی...من پسر دوست دارم ولی همه انتظار دارن که دختر بیارم..خیلی روم فشاره..دلم میخواد همه شون رو بکشم...چطوری از این فشار خلاص بشم؟دفعه قبل بچه ام پسر شد.خیلی باهام بد بخورد شد.فکر اینکه دوباره همه شون رو باید تجربه کنم اعصابم رو بهم میریزد ... خودم هم احساس میکنم بچه ام پسره چون حالت هام دقیقا مثل بارداری پسرم هست.واقعا ناراحتم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دست خودت نیست که !هر چی خدا بخواد همون میشه

میگن با تغذیه میشه تاثیر گذاشت..ولی برنامه ریزی نکرده بودم براش که الان از نتیجه مطمعن باشم...در کل پسر بیشتر دوست دارم ..پسرم خیلی خوبه.دلم میخواد ده تا پسر مثل اون داشته باشم ولی اینقدر بخاطر دختر باهام بد برخورد شد که دیگه از دختر بدم اومده

هرچی دلشون میخواد میگن بعد میگن هه هه هه شوخی میکنیم ناراحت نشی🤬

به پشمت بگیر حتما میبینن ناراحت میشی برا همون اذیت میکنن وگرنه خدایی نکرده بمیری هم براشون مهم نیس چه برسه جنسیت بچت

اهمیت ندی تکرار نمیکنن

حالا همه پسرپسر میکنن برای شما برعکس شده ...

مادر شوهرم شیش تا پسر داره..عروس ها هم بجز یکی همه پسر آوردن...شوهرم آخریه..سر شوهرم رفت رحمش رو درآورد.همیشه بهش سرکوفت می‌کنه که من دختر میخواستم تو پسر شدی دیگه هم نتونستم بچه بیارم!!!حالا چهل سالگی شوهرم رو بدنیا اورد

مادر شوهرم شیش تا پسر داره..عروس ها هم بجز یکی همه پسر آوردن...شوهرم آخریه..سر شوهرم رفت رحمش رو درآ ...

قرار نیست عقده خواهرشوهر تحفه نداشتتو خودت جبران کنی   سخت نگیر بذار بگن بگو هر چی خدا بخواد 

الحمدلله رب العالمین ...
قرار نیست عقده خواهرشوهر تحفه نداشتتو خودت جبران کنی سخت نگیر بذار بگن بگو هر چی خدا بخواد

یه نوه دختری دارن یعنی سالی یکی دو بار به زور میاد خونه مامان بزرگ ش...همیشه میگه دارم درس میخونم ولی ما هروقت میریم میبینیم رفته بیرون خوشگذرونی...