2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنم

123 بازدید | 14 پست

من امروز ناهار گذاشتم ولی همسرم رفته بود خونه مادرش مادرش گفته بود بمون اینجا بخور اون غذا رو شب می‌خورید 

اونم مونده بود 

دوباره مامانش به من زنگ زد گفت من نگهش داشتم تو هم بیا اینجا ولی من اومدم خونه خودم دوباره هم به همسرم زنگ زدم مامانش جواب داد گفت خوابه 

من چجوری رفتار کنم با شوهرم که بدونه ناراحت شدم و اگه میخواست بره اونجا باید به من می‌گفت حداقل ناهار نمیذاشتم براش

اگر این اتفاق خیلی کم پیش میاد یا بار اولشه هیچ اشکالی نداره لازم نیست ناراحتیت رو بروز بدی

اگه دوباره باز تکرار کنه آخه شبا هم منو مجبور میکنه که شام باید حتما خونه مامانش باشیم ولی من روس ندارم من دوس دارم تو خونه خودم باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوباره باز تکرار کنه آخه شبا هم منو مجبور میکنه که شام باید حتما خونه مامانش باشیم ولی من روس ند ...

خونتون کنار همه؟ اینو واقعا حق داری من از رفت و آمد زیاد خوشم نمیاد، اما ببین با مهربونی حرفتو بزن و صریح  و روشن نه اینکه الکی قهر کنی لجبازی کنی، توهین کنی، سعی کن به خوبی مشکلتو حل کنی و اینکه صبور باش تا جواب بده عجول نباش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خونتون کنار همه؟ اینو واقعا حق داری من از رفت و آمد زیاد خوشم نمیاد، اما ببین با مهربونی حرفتو بزن و ...

بله یه کوچه باهم فزق داره خونه هامون چی بگم بهش هرچی میگم میگه تو میخوای منو از خوانوادم جدا کنی

بله یک ماهه

خوب همینه هنوز وابسته اس 

معلومه بیشتر پسرها مامانی هستن مخصوصا اونایی ک تک والد هستن 

اصلا غرنزن ک نرو نرو  فقط اگ غذای خوشمزه درست کنی و آرامش و چیزای خوب  باشه تو خونه خودش کم کم میاد اینوری

بله یه کوچه باهم فزق داره خونه هامون چی بگم بهش هرچی میگم میگه تو میخوای منو از خوانوادم جدا کنی

تقصیر مادره هم هست آخه اون نباید اجازه بده پسرش زیاد بمونه اونجا، شما سعی کن محیط خونت شاد تر و آروم تر از اونور باشه، مثلا فیلمای جذاب دانلود کن، خوراکی مورد علاقشو بپز یا کمک بخواه ازش بگو امروز کمکم بده فلان کارو کنم یه جورایی تو خونه بندش کن آخه با دعوا قهر چیزی درست نمیشه عزیزم مشکل حادتر میشه همین

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تقصیر مادره هم هست آخه اون نباید اجازه بده پسرش زیاد بمونه اونجا، شما سعی کن محیط خونت شاد تر و آروم ...

بیچاره مادره 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بیچاره مادره

آخه زیاد نباید بزاره بمونه مخصوصا برای شام و ناهار 

من دوستم اوایل هیچی نمیگفت به شوهره و مادره بعد دیگه یوقتایی شب مادره پسرشو برای خواب نگه میداشت به زنش میگفت رضا شب اینجا میخوابه تو هم میخوای بیای؟ 😄 هفته ای دوبار اوکیه برای خونه پدر مادر رفتن اونم یبارش با همسر دیگه بیشترش باعث دلخوریه، گرچه من نمیگم مادرش بده ها یا بدجنسه، نه اینا بیشتر از سر علاقه و دلتنگیه از سر دوست داشتنه ولی خب باید درک کنن این پسر تشکیل خانواده داده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آخه زیاد نباید بزاره بمونه مخصوصا برای شام و ناهار من دوستم اوایل هیچی نمیگفت به شوهره و مادره بعد د ...

پسره خودش باید به این درک برسه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پسره خودش باید به این درک برسه

اونم بله، البته محیط خونه مورد علاقش باشه هیچ جایی بجز خونش راحت نیست و نمیره، حالا اسی اینا تازه عروسی کردن کم کم اینا درست میشه برای مورد اسی نمیشه سخت گرفت 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️