بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا نمیدونم تو چی میگی ولی من ی لک روی ترقوه ام زدم انگار خونه🤔دست میزنم رنگش میپره بعد چن ثانیه دوباره میاد،الان تقریبا ۱۰ ساله هس
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
حالا نمیدونم تو چی میگی ولی من ی لک روی ترقوه ام زدم انگار خونه🤔دست میزنم رنگش میپره بعد چن ثانیه د ...
اینو منم دارم چندتا روی بازوی دستم هست فشار میدم میره دوباره میاد شبیه خونه. یه کارشناسی تو تی وی میگفت چیز خاصی نیست. ولی اینی که میگم مثل کک و مک و قهوه ایه
میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟ خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن
اینو منم دارم چندتا روی بازوی دستم هست فشار میدم میره دوباره میاد شبیه خونه. یه کارشناسی تو تی وی می ...
عه چه جالب،چرا در میان؟؟
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ