2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم زیارت عاشورا میخونم درست نیست وسطش حرف بزنم

ولی بامعرفت تر از امام حسین ندیدم

اگه حاجت روانشدی یا به صلاحت نبوده

یا هنوز وقتش نشده حاجت رواشی

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
دارم زیارت عاشورا میخونم درست نیست وسطش حرف بزنمولی بامعرفت تر از امام حسین ندیدماگه حاجت روانشدی یا ...

آفرین دقیقا با شما موافقم 

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸                                
منم دعا کن تورو خدا

ان شاء الله به زودی حاجت رواشی عزیزم

حتما ذکر یاخالق رو امتحان کن به معنای واقعی باعث معجزه میشه

۵۱۱۰ذکریاخالق رو بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی رو به قبله بگو بعدش دعاکن دعات مستجاب میشه ثواب ذکرم هدیه که به خدا وامام حسین

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

ببین من یه چیزی بهت بگم چند سال پیش یه چیزیو از خدا خواستم یعنی با قلبی شکسته زار زدم گریه کردم از تح قلبم خدا رو صدا زدم اگه بگم برای غروب حاجت روا شدم باور میکنی؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ببین من یه چیزی بهت بگم چند سال پیش یه چیزیو از خدا خواستم یعنی با قلبی شکسته زار زدم گریه کردم از ت ...

ارع باور میکنم 

اخه منم دلم شکسته منم به قران سر نماز زار زدم

ارع باور میکنم اخه منم دلم شکسته منم به قران سر نماز زار زدم

میدونم ولی اینو بدون خدا مهربونه♥️

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اخه چند بار چله گرفتم نذر کردم

منم همین شما بودم دقیقا مثل خودتون بودم فکر میکردم ائمه منو دوست ندارن

ولی اشتباه میکردم 

الان که گذشته فهمیدم به صلاحم نبوده خواسته هام

بعداً به حرفم میرسی

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸