2777
2789

هستید بهم کمک کنین؟ من۲۳سالمه و همسرم فوت شد و یه بچه دوساله دارم الان دوباره خیر سرم ازدواج کرد با برادرشوهرم😔

بدبخت ترین ادم رو زمینم

خب

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزان و بزرگوران، ایشون با برادر همسر ازدواج کردند و تمام شده و الان برادر همسر سابق، همسر فعلی ایشون هستند،

لطفا پیش از سرزنش و نکوهش این مساله رو مدنظر داشته باشید که به اندازه کافی خودشون رنجیده خاطر و غمگین هستند...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

من نمی‌دونم چجوری با برادر همسر ازدواج میکنید خاطرات خودتون با همسر قبلی چی میشه 

از اون بد تر برادر شوهر چجور کسی که مثل خواهر بوده براش وناموس برادرش حالا باهاش هست 

اگر برای بچه هست که خوب پدرش رو خدا خواسته فوت کنه نمیشه یک عموی خوب بود 

فقط برای پول میشه بگی هست که میگن مال داداشمون دست کسی نشه 

بچم پنج ماهش که بود باباش فوت شد و یه برادرشوهر مجرد داشتم که اهل دوست دختر وفلان بود بعداز یکسال پا درمیونی کردنو مارو بهم عقد کردن تو این یکسال رفتارش خوب بود و منم خوب بودم بعداز نامزدی بی توجهیاش منو خرد میکنه بعدش از تو گوشیش همه شمارها رو پاک کردم  فعهمیدم با خیلی از زنو دخترا بیشتراژ اپن چیزی که فک میکردم دوست بوده که بمن ربطی نداشته بگم اما شمارشون بودکه بلاک کرده بود یا بعضیاشون گلگی میکردن که چرا جوابمون نمیدی از دوماه پیش ینی از وقتی که ما نامزد شدی بماند که چقد دعوا کردیم سراین جریانا

بدبخت ترین ادم رو زمینم

عزیزان و بزرگوران، ایشون با برادر همسر ازدواج کردند و تمام شده و الان برادر همسر سابق، همسر فعلی ایش ...

درسته حق باشماست اصلا شاید مشکل مالی داشتن که ازدواج کردن نباید ندانسته سرزنش کرد

هررفتاری میکنم منو قضاوت میکنه من از لحاظ زیبایی چیزی کم ندارم اما اعتماد بنفس منو خوردمیکنه ازخودش بهترم...هرچی خاستم دوست داشتنمو ثابت کنم من ده قدم برداشتم اون یک قدم

بدبخت ترین ادم رو زمینم

عزیزان و بزرگوران، ایشون با برادر همسر ازدواج کردند و تمام شده و الان برادر همسر سابق، همسر فعلی ایش ...

خوب اصل قضیه همین انتخاب و ازدواج دوم هست که الان استارتر بیاد بگه مشکل دارم 

بدترین کار هست چن صباح دیگه برادرشوهرهم میگه من حقمه برم با عشق دختر بگیرم ازدواج کنم و..بعد استارتر میاد میگه بدبخت شدم خوب از اول نباید قبول کنه شوهر کنه الانم که دیگه بچه رو از مادر نمی‌گیرن تهش حضانت مالی بچه رو بدن به پدربزرگش یا عموش

خوب بلاک کرده  دعوا نداره.   باید درک کنید همدیگه رو هر دو سختی کشیدید تو این چند مدت.  توی شرایط متفاوتی هستید تصمیم دشواری داشتید.  الانم کمک شاید لازم داشته باشید   مشاور حاذق کار بلد 

قبلش خوب بود و حتی خودش میگفت از اول فکر ازدواج بوده.....گذشته خیلی خرابی داشته که من بعد فهمیدم اما همچی کنار گذاشتم....اوضاع مالی من بهتراز اون بود

بدبخت ترین ادم رو زمینم

بچم پنج ماهش که بود باباش فوت شد و یه برادرشوهر مجرد داشتم که اهل دوست دختر وفلان بود بعداز یکسال پا ...

خوب توقع دارید شما قبلا همسر داشتید اون هم با فشار خانواده حتما آمده ازدواج کرده با شما با عشق که نبوده ازدواجتون بنا به مصلحت بوده یا برای پول از سمت خانواده همسرت 

در آینده با این سابقه قبلی این آقا مطمعن باش خیانت و ازدواج مجدد خواهد کرد اگه قبول نداری که نباید داشته باشی از همین الان جدا شواین که قبول کردی اشتباه بوده بچت هم که دختر نبوده بگی شوهر کنم ناپدری ال کنه این عموش هست بهتره

یه خواهر دارم احساس میکنم منو بااون مقایسه میکنه امروز باهامون بود دعوامون شد خواهرمم انگار میجنبه همش عشوه و فلان من اصلن اینطور ادمیم نیس اهل دوسنی فلان فقط ناز میکنه  دارم روانی میشم کلی دعوامون شد بهم گفت حالم از همچیت بهم میخوره منم بهش گفتم ازت متنفرم

بدبخت ترین ادم رو زمینم