سلام خانما من وقتی سرمو میزارم روی بالش و میخام بخوابم یکم که چشمام سنگین میشه توی ذهنم بدون اینکه به چیزی فکر کنم در حالی که هنوز خوابم نبرده تصاویر ترسناک و عجیب غریبی میاد جلوی چشمم و از همین موضوع میفهمم قراره خواب های ترسناکی ببینم دقیقا عین دیشب که همین که چشمامو بستم ذهنم شروع کرد به مجسم کردن تصاویر و چهره های ترسناک من هنوز بیدار بودم به همسرم گفتم امشب قراره خوابای ترسناک ببینم و وقتی هم خوابیدم تا صبح خواب ترسناک دیدم مثلا خواب دیدم توی یک سرزمین عجیب و پر از هیولا گیر افتادم و توی خونه ای قایم شدم و تو اون خونه یکی قصد کشتنم رو داره من فرار کردم توی کمد در حالی که توی خواب استرس زیادی رو تحمل میکردم و قبل اینکه در کمد رو ببندم اون سر رسید و دیدم که توی کمدم بعدش من تلاش کردم با یه چیز تیز اونو دور کنم از خودم در حالی که شبیه انسان نبود و تلاش میکرد منو از کمد بیاره بیرون و هزار تا بلا ملا سرم بیاره بعدشم فرار کردم از دستش تو بیابون با دو سه تا از دوستام ولی هرچی فرار میکردم دوستام سرعتشون تو فرار بیشتر بود و من کند تر و خسته تر میشدم و نمیتونستم تند فرار کنم جوری که فاصله اون هیولا به من کم تر و کمتر میشد
این چیزایی که میبینم دست خودم نیست و ذهنم خواه ناخواه مجسم سازی میکنه بدون اینکه من روز پر استرسی رو گذرونده باشم و بهم بد گذشته باشه
کسی میدونه دلیلش رو؟کسی مثل من هست اینجوری؟