2777
2789

سلام خانما من وقتی سرمو میزارم روی بالش و میخام بخوابم یکم که چشمام سنگین میشه توی ذهنم بدون اینکه به چیزی فکر کنم در حالی که هنوز خوابم نبرده تصاویر ترسناک و عجیب غریبی میاد جلوی چشمم و از همین موضوع میفهمم قراره خواب های ترسناکی ببینم دقیقا عین دیشب که همین که چشمامو بستم ذهنم شروع کرد به مجسم کردن تصاویر و چهره های ترسناک من هنوز بیدار بودم به همسرم گفتم امشب قراره خوابای ترسناک ببینم و وقتی هم خوابیدم تا صبح خواب ترسناک دیدم مثلا خواب دیدم توی یک سرزمین عجیب و پر از هیولا گیر افتادم و توی خونه ای قایم شدم و تو اون خونه یکی قصد کشتنم رو داره من فرار کردم توی کمد در حالی که توی خواب استرس زیادی رو تحمل میکردم و قبل اینکه در کمد رو ببندم اون سر رسید و دیدم که توی کمدم بعدش من تلاش کردم با یه چیز تیز اونو دور کنم از خودم در حالی که شبیه انسان نبود و تلاش میکرد منو از کمد بیاره بیرون و هزار تا بلا ملا سرم بیاره بعدشم فرار کردم از دستش تو بیابون با دو سه تا از دوستام ولی هرچی فرار میکردم دوستام سرعتشون تو فرار بیشتر بود و من کند تر و خسته تر میشدم و نمی‌تونستم تند فرار کنم جوری که فاصله اون هیولا به من کم تر و کمتر میشد 

این چیزایی که میبینم دست خودم نیست و ذهنم خواه ناخواه مجسم سازی می‌کنه بدون اینکه من روز پر استرسی رو گذرونده باشم و بهم بد گذشته باشه

کسی می‌دونه دلیلش رو؟کسی مثل من هست اینجوری؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

پریشب هم ذهنم شروع کرد به تجسم کردن چهره ها و تصاویر ترسناک قبل اینکه به خواب رفته باشم بعد که خوابیدم خواب دیدم پسرم و رفتم خواستگاری دختری که خونشون تو جنگله و کلی میوه درختی عجیب غریب دارن تو خونشون و با مادرش تنها زندگی می‌کنه و یه بردار کوچیک تر داشته که مرده اما وقتی وارد خونه شدم روح برادر مرده رو همه جای خونه میدیم و انگاری اون دختره روح برادرش رو تسخیر کرده بود و شیطان پرست هم بود و خیلی نسبت به اعتقاداتم عصبانی میشد و گارد می‌گرفت وقتی ازشون حرف میزدم و مثلا وقتی اسم نماز رو می آوردم خیلی عصبانی میشد و می‌گفت حق نداری نماز بخونی و انگار تو خواب اون دختر منو مجبور به پذیرفتن ازدواج با خودش کرده بود در حالی که منو مجبور میکرد بر خلاف اعتقاداتم باشم و یه جورایی برده بودم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی آیینه های اتاق خوابت رو‌بپوشون

آیینه نداره اتاق خوابم 

دیروز یکی گرفتم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بپوشونید روش رو

پس اون روزایی که آیینه نداشتم ولی این خوابا رو میدیم چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اون روزایی که آیینه نداشتم ولی این خوابا رو میدیم چی؟

کتابخونه شلوغ 

انواع مجسمه و تابلو های مختلف چه نقاشی چه گلدوزی و ...

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
کتابخونه شلوغ انواع مجسمه و تابلو های مختلف چه نقاشی چه گلدوزی و ...

اتفاقا هیچی تو اتاق ندارم نه گلدوزدی نه مجسمه نه تابلو کتابخونه هم ندارم پنج شیشتا کتاب دارم که واسه دانشگاهم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا هیچی تو اتاق ندارم نه گلدوزدی نه مجسمه نه تابلو کتابخونه هم ندارم پنج شیشتا کتاب دارم که واسه ...

دنبال نماد های مخرب در ریزترین نقاط بگردیدطزح فرش 

طرح پرده 

روتختی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
پریشب هم ذهنم شروع کرد به تجسم کردن چهره ها و تصاویر ترسناک قبل اینکه به خواب رفته باشم بعد که خوابی ...

هرشب قبل خواب حتما یه چیزی مثل اب قندبخورکه فشارت پایین نباشه اعضای خانوادهذمنم وقتی فشارشون پایینه اینطورمیشن، ویکی اینکه یک قران بگذارکناربالشتت توی محیط خونه اسفنددودکن سرکه و گلاب اسپری کن، حرز امام جواد و.... بخون و بعضی ازافرادخاص هستن مثل همسرم ومادرم گاهی خواب های معنادارمیبینن و خیلی خوابشون خاص هست، این لطف خداست ک میخادی چیزهایی بهت بفهمونه، ک روی ایمانت ب خدا ثابت قدم باش و غیره

هرشب قبل خواب حتما یه چیزی مثل اب قندبخورکه فشارت پایین نباشه اعضای خانوادهذمنم وقتی فشارشون پایینه ...

آب قند که نه ولی در طول روز شیرینی جات میخورم معمولا 

نمی‌دونم شایدم همینطور باشه 

ولی تا حالا سابقه نداشتم فشارم زیر باشه یا چیزی خداروشکر که خدا بهم بدن سالمی داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40