2777
2789

پدرم هر خواستگاری که میاد بهم نمیگه به داداشام و خواهرم میگه و میره سراغ شرط گذاشتن که خونه داره ماشین داره یا چی؟ درصورتیکه مثلا موقعیت طرف از من خیلی پایینتره از لحاظ شغلی و تحصیلات و معیارهایی که خودم در نظر دارم من اون فرد رو رد میکنم ولی پدرم اصلا نظرمو نمیپرسه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

خودتو نکش 

امید داشته باش

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه یه ازدواج خودکشی کنی 😐

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بدرد نمیخوره بگه حتما! اخری حتما

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

چرا خودتو بکشی اصلا به خودکشی فکر نکن 

خودکشی کنی بمیری فکر میکنی همه چی تمومه 

منم یه جور دیگه حالم بده همش میگم کاش خودکشی گناه نبود ولی هست حرف کسایی که خودکشی کرده بودنو اومدن بودن زندگی پس از زندگی خیلی روم تاثیر گذاشت

پول جمع کن از خونشون فرار کن دوست من اینجوری بود پول جمع گرد طلاها مادرشو حتی دزدید رفت رشت یه خونه ...

خیلی هنر کرده،؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خب شاید پدرمادرت میخوان غربالگری کننتو هم که میگی ازت پایین ترن تکبر داری رد میکنیمردم هزار جورمشکل ...

منم هزارجور مشکل دارم که این یکیشونه. ازدواج اجباری یعنی یه عمر بدبختی. درضمن پدرم پنج سالیه با ما زندگی نمیکنه و من معنی پدرو نمیدونم چیه. وقتی هم بود فقط ظالم بود

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸