2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به مامیگین شکاک مام اینجا شکاکو کرمانج جدا داریم ماکرمانجیم .قبلا هم باهات حرفیدم توتاپیک Azpm

عههه اها من همیشع کرمانج و شکاک رو اشتبا میگیرم🤣اها اره یادمع😍

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

عههه اها من همیشع کرمانج و شکاک رو اشتبا میگیرم🤣اها اره یادمع😍

درکل کوردای سوران به همه کوردای مثل مامیگن شکاک همیشه وقتی  میریم   سفر به شهراشون تامیبینن میگن   شکاکین 🤗

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

درکل کوردای سوران به همه کوردای مثل مامیگن شکاک همیشه وقتی میریم سفر به شهراشون تامیبینن میگن ش ...

اخه کمتر برخورد داشتیم باهاشون البته جمعیت کوردای کرمانج بیشتر ازسوران هم هست تو دنیا😍خیلی دوس دارم لهجتونو

اخه کمتر برخورد داشتیم باهاشون البته جمعیت کوردای کرمانج بیشتر ازسوران هم هست تو دنیا😍خیلی دوس دارم ...

دله منی گلامن😍 .منم ازلهجه شمارودوس دارم توخونه بعضی وقتا به دخترم میگم پِم بله یا کاکه گیان به قربان ایناافتاده سرزبونم توتلویزیونم میبینم میفهمم بیشترشو ولی وقتی حضوری باشه هنگ میکنم اینجا ارومیه تومطبا یابیمارستانا وخیلی کوردای سوران میان از شهرای اطراف مهابادو بوکانو نقده  شنو وخیلی جاهای دیگه توارومیه زیاد هستن

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

دله منی گلامن😍 .منم ازلهجه شمارودوس دارم توخونه بعضی وقتا به دخترم میگم پِم بله یا کاکه گیان به قرب ...

فدات عزیزم همه کوردیم دیگه مهم همینه 😍