2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوره اینکه مادروپدرپیشنهادبدن چندین سال گذشته خودبچه هاانتخاب میکنن که باکی ازدواج کنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان دوره اینکه مادروپدرپیشنهادبدن چندین سال گذشته خودبچه هاانتخاب میکنن که باکی ازدواج کنن

اره ولی شستشوی مغزی که میدن

که به این محل بزار فلان کارو کن

پسر خوبیه؛ دختر خوبیه

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)
مگه هنوز هست!

پسر دایی ۳ ساله م وقتی میره خونه خاله کوچیکش بهش میگن دوماد به دخترش عروس

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

ازدواج با بچه ي خاله /دايي / عمو / عمه همه جا غير طبيعيه به جز ايران ! اينا نصف خونشون با ما يكيه ، عين خواهر برادر ميمونن ، از اين گذشته كلي مشكلات ژنتيكي به بار مياد كه همش تو ازمايش نشون داده نميشه ، علاوه بر مشكلات جسمي مشكلات روحي رواني هم هست كه منتقل ميشه و سن بزرگسالي ممكنه خودشو نشون بده

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹