2777
2789
عنوان

مامانم میگه از شوهرت جدا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 87 پست

همسایه ما 13 سال بچه دار نشد 

بعد الان دو تا بچه داره مامانم براش از امامزاده سید محمد تو راه سامرا یه چی تبرکی آورد 

خیلی برا بچه دار شدن جواب میده 

یکی دیگم تخم مرغ سمنو اونم خیلی مراد میده 

توکل کن به خدا 

هرچی بیخیال تر باشی بهتره یهو میبینی حامله ای و اصلا خبر دار نشدی 

غصه نخور 

برات خیلی دعا میکنم 

ان شاء الله ک زودی دامنت سبز میشه مطمئنم 

میترسم از روزی که مهرش به دلم نشینه اونوقت چیکار کنم 😭😭

وا چه حرفیه 

تخمک خودته تو رحم خودته خودت به دنیاش میاری 

دیگه چی میخوای 😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه دکتر بهت معرفی میکنم به دوتا نازا معرفی کردم جواب گرفتن.تهران بیمارستان دی،پروفسور منصور مل ...

هر جای دنیا اکه دکتری باشه که مشکل شوهرمو حل کنه میریم ولی مشکل شوهرم خیلی شذیدع فقط باید بیضشو بشکافن با میکروسکوپ بررسی کنن اکه اسپرم باشه بردارن

💚
وا چه حرفیه تخمک خودته تو رحم خودته خودت به دنیاش میاری دیگه چی میخوای 😐😐

اون که شما میگی اسپرم اهدایی ه که حلال نیست عزیزم 

جنین اهدایی فرق داره نه تخمک مال خودته نه اسپرم 

💚

این که میگی اسپرمش صفره دلیل به ناباروی قطعی نیست چون دو نفر رو میشناسم که دکتر گفته بود اسپرمشون صفره اما الان بچه هاشون تو بغلشونه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
اون که شما میگی اسپرم اهدایی ه که حلال نیست عزیزم جنین اهدایی فرق داره نه تخمک مال خودته نه اسپرم

من از اول گفتم اسپرم اهدایی پیامامو درست بخونید😐😁

چرا حلال نیست؟؟ اتفاقا حلاله 

لطفا دربارش مطالعه کنید

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"