2777
2789
عنوان

مامانم میگه از شوهرت جدا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 87 پست

خب اسپرم اهدایی بگیر 

بچه خودت میشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این همه موج منفی واسترسی که دادی خب یکممراحتمالش باشه صفر میشه استرس دشمن حاملگیه چرا شرایط پرورشگاه رو نداری ؟!هزار نفر هستن همین جوری بچه میفروشن برو اونجوری بگیر هزار تا راه هست عزیزم خدا بزرگه

عزیزم یه دکتر بهت معرفی میکنم به دوتا نازا معرفی کردم جواب گرفتن.

تهران بیمارستان دی،پروفسور ملک منصور اقصی.

دوستم شوهرش در بچگی توپ میخوره به بی ضه اش وچن سال دکترای مختلف رفتن ومیگن نازایی.پیش این دکتر درمان شدن وبچه دار شدن.

انشالله شما هم نتیجه میگیری

عزیزم ماهم که بچه داریم‌تهش همون خانه سالمندانیم به این فکرنکن بچه ادمو جمع میکنه بعدشم وقتی خدابخواد میده ابجی من تنبلی شدید داشت سالی دوبارپریودمیشد چسبندگی شدید الان دخترش۶ماهه وقتی خدابخوادمیده نخوادنمیده شاید شما با ازدواج دومم بچه داربشی یانشی همه حکمت خداست من خودم یکی دارم‌دیگه نشد که بشه_الهی خدا بحق علی اصغرامام‌حسین دامنت روسبزکنه دیروز همینجا یک خانمی بعدازچندسال ازحضرت رقیه حاجتشو گرفته بودوباردارشده بود

تصمیمیه ک خودت باید بگیری..اون آدمای تو خونه سالمندان رو بچه هاشون بردن گذاشتن..فک نکن بچه بیاد قراره برات کارهای بزرگی بکنه..بچه فقط مسئولیت و استرسه..این تجربه های خودمه.بچه بزرگ بشه میره پی زندگیش ولی کسی ک میمونه باهات همسرت.

به نظرم ذهنت خیلی رو این موضوع متمرکز شده و این باعث نتیجه عکس شده ببین تو قانون جذب میگه قشنگ خودتو تو اون موقعیت تصور کن و خدا رو شکر کن مثلا تصور کن داری گهواره های دوقلوهاتو تکون میدی بهشون شیر میدی با تمام وجود رویا پردازی کن یه روز تمام واقعا برو تو حس اینکه الان بچه داری ولی بعدش باید رهاش کنی مثلا فرداش دیگه بهش فکر نکنی مثلا برو کلاس مدیتیشن برو کلاسهای مختلف و سر خودتو حسابی گرم کن طوری که وقت سر خاروندن نداشته باشی هر وقت میخواست فکرش بیاد تو سرت بگو بعدا در رابطه باهاش فکر میکنم الان باید فلان کار را انجام بدم امتحان کن و مطمئن باش نتیجه میگیری و یه چیزی هم بگم بل این روش حتما بچه دار میشی بعد بچه دار شدن وقت سر خاروندن نداری تا میتونی الان کلاس های مختلف برو باشگاه برو کتاب بخون و ارامش داشته باش

کسی از اینده خبر نداره دوست من بخاطر بچه از همسرش جدا شد شوهر کرد بچه دار شدو مجدد جدا شد حالا میدونی چ ب سر اون بچه میاد ک گاهی پدرش رو میبینه گاهی نمی بینه ،عاقل باش صلاح باشه خدا میده،ایه قران ک چیزی ک ازش اکراه داری خیری در اون هست و چیزی ک دوسش داری ممکن شری در اون باشه ،ی همسایه داشتیم سالها دختر بزرگش بچه نداشت بچه دار شد دوتا پسر اما همسرش ب چند ماه بعد تولد بچه ها سکته کرد و فوت شد حالا مونده بی خرجی