2777
2789
عنوان

مامانم میگه از شوهرت جدا شه

2391 بازدید | 87 پست

بچه ها شوهرم مشکل ناباروری داره 

مامانم می‌دونه فقط 

مامانم بدجنس نیستا بچه ها 

دلم براش میسوزه یه چند ساله یکسره گریه کردم جاش دلش خونه برام 

میگه اکه بچه دار نشدی جدا شو خودتو نسوزون 

بچه ها من یه آدم بشدت جوشی هستم 

شب و روزم شده گریه 

شوهرم اسپرمش صفره کلی نذر کردم که دکتر چند ماه دیگه نمونه برداری کرد ای وی آف کنم اکه نو بیضه هاش اسپرم باشه 

عاشق بچه ام 

برام دعا میکنید بچه دار شم 

من شوهرمو دوست دارم بدون اون میمیرم 

اما بچه هم دوست دارم

همش به این فکر میکنم اگه بچه نداشته باشم آخرش پیر میشم باید برم خانه سالمندان کلی گریه میکنم 

دیروز شیر خریدم نذر شیر خوارگان دادم به بچه ها یکم آرومتر شدم 

کسی حال منو نمی‌فهمه تا میام تو سایت حرف بزنم میگن برو از پرورشگاه بیار 

من دلم بچه خودمو میخاد شرایط پرورشگاه رو ندارم 😭😭😭😭خدایا منو هم ببین 

جاریام بعد من عروس شدن دو تاشونم حاملن خاک تو سرم همش می‌شینم حسودی میکنم الهی بمیرم راحت شم 

💚

من همیشه ارزوم بود ک شوهرم نازا باشه.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه ارزوم بود ک شوهرم نازا باشه.

داشتم گریه میکردم که با خوندم پیام تو خندم گرفت😭🤣

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

نکش حالا خودتو هزار تا راه هست ،حسودی نکن یه لحظه 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

نمیتونم قضاوت بیجا کنم ولی اینطور که همسرتو دوس داری بخاطره بچه جدا نشو حتما حکمتی توشه خدا مصلحتتو خوب میدونه چه بسا همه اونایی که تو سالمندان هستن بچه هاشون بردن گذاشتن خودشون نرفتن پس با این فکرا خودتو نابود نکن

انشالله خدا دامنت رو سبز میکنه

ولی واقعا از نظر من اینقدر مسئله حادی نیست که بخوای اینقدر خودتو اذیت کنی براش 

منم خالم بچه دار نمیشد مشکلشم دقیقا شوهرش بود الان یک بچه گرفتن کار خدا انگار با شوهرخالم از نظر قیافه مو نمیزنه

جوری تو دل هممون جا باز کرده که همه میمیریم براش

اصفهان تنها دکتری داره توی ایران که برای ناباروری مردا بارور میکنه اینجا هم دیدم چند نفر استباده کردن .در مجموع مثل بانک تخمک که باشه بانک اسپرم هست که با یسری ژن شوهرت توی ازمایشگاه قاطی میکنند بعد بارورری داخل رحم شما جایگزین میکنند کسی نبوده که بره   نتیجه نگیره در ضمن شرعی و دارای مدرک بهداشتیه معتبره و دولت هم میدونه 

نظرم رو پرورشگاستاگه برعکس بودم نظرت همین بود ؟

اگه برعکس بود خودمو میکشم بخدا خودمو میکشتم 😭😭😭 

من آدمی بودم که خانوادم همیشه میومدم ازم مشاوره می‌گرفتن یا دوستام 

ولی الان شدم مثل دیوونه ها 

💚