2777
2789
عنوان

زشته بلاک کنم

65 بازدید | 9 پست

یکی از همکلاسی های دوران دبیرستانم دائم از این کانال و اون کانال برام پیام فوروارد میکنه 

پیامای چرت  نمیدونم انتخاباتی و این چیزا

هر چقدم ک سین نمیزنم و جواب نمیدم بازم میفرسته 

دیوونم کرده 

اگ بلاکش کنم زشته؟ 

تو همون دوران دبیرستانم اصلا باهم خوب نبودیم

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

یجوریه 

بهش بگو

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوریه بهش بگو

وای زشته؟ 

خودمم فک کردم شاید زشت باشه 

پس فقط بهش میگم نفرسته 

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
بذارش تو پیامای مخفی نبینیش

اینم فکر خوبیه

وای زشته؟ خودمم فک کردم شاید زشت باشه پس فقط بهش میگم نفرسته

آره عزیزم

بلاک مثلا طرف فک میکنه چیکار کرده

بهش بگی خیلی بهتره 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آره عزیزمبلاک مثلا طرف فک میکنه چیکار کردهبهش بگی خیلی بهتره

حتما 

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت❤️❤️

حتما ممنونم عزیزم بابت راهنماییت❤️❤️

خواهش میکنم❤️❤️

نوتیفیکیشنش رو آف کن و بزارش توی آرشیو ها و آرشیو ها هم هاید کن😁مورد مثل تو زیاد داشتم ... اینکار ج ...

😂😂😂 دمت گرم 

خوشمان آمد😂👌