2777
2789
عنوان

خانم های متاهلی ک میرن سرکار

353 بازدید | 29 پست

سوال دارم چرا میرید سرکار با اینکه متاهلید

اکر ک بحث پوله اگر شوهرتون میتونست همه نیازاتون و بر طرف کنه بازم میرفتید!؟ 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

من میرفتم.چندقلو   اوردم   خونه  نشین   شدم   .الان  کار  نیمه وقت خونگی دارم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من  بحث پول نیست، من چون تو شهرمون تنهام خانوادم نیستن 7_8 ماه اول عروسیمون تو خونه بودم داشتم از افسردگی میمردم، کار پاره وقت پیدا کردم برا سرگرمی که حوصلم سر نره و واقعا روحیم بهتر شد

بعضیافکرمیکنندتوجامعه باشندحلواخیرات میکنند

نمیدونن چه لحظاتی روبخاطریه مبلغ ناچیزدارندازدست میدن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

واقعا ادم صبح تا شب بمونه خونه چکار کنه ؟ 

چقدرش مثلا کلاس و باشگاه ال و بل باشه 

بعدم پول مگه بده ؟ مگه فقط بحث نیاز مالیه !

برای روحیه ادم خوبه تو احتماع باشه 

من به شخصه تو خونه واقعا می پوسم هر دو رو تجربه کردم ولی علی رغم همه سختیش شاغل بودن و بیشتر اوکیم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اگه همه چیز اوکی باشه مگه دیونه ام بیام سرکار

واقعا از تو خونه نشستن حوصلت سر نمیره؟ من ب شخصه آدم خونه نشینی نیستم، میدونم اگ از صبح تا شب تو خونه باشم روانی میشم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بله میرفتم  

دلیلم پول  نیست  

نمیخوام  تو خونه  باشم  

درس خوندم  

زندیگیم  هدف داره  

میخوام تو اجتماع  باشم 

مردم و ببینم  

استعداد  ومهارت  دارم 

و همسرم یادش  بمونه  

و روزی  نباشه از گرسنگی  نمیمیرم  

و دست و پای کارکردن  دارم

.

چون من بچه کوچیکم دارم صبح زود بیدارش میکنم میبرمش خونه مامانم دلم براش ریش میشه

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩
بله همین الانم حقوقم مال خودمه ولی برای جلوه اجتماعیش میرم

پارتنرم زناشون سرکار نمیرن و خوب نمیدونن ولی ما میگیم زن باید دستش تو جیب خودش باشه

الان دارم فکر میکنم چیکار کنم اگر خاستیم ازدواج کنیم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

خیلی سالای عمرمو درس خوندم.الانم باید حقوقمو بریزم تو چاله چوله های زندگی متاهلی وگرنه جنگ و دعواس.اگه شوهرتون انقدر انسان هست ک هزینه زندگی و مخارجتونو بده بمونید خونه ب همسر و بچهاتون برسید چ ایرادی داره