2777
2789
عنوان

خدابکشه منو الهی بشکنه دستم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست
دلم میخوادبمیرم فقط خیلی کم طاقت شدم .ازدلش دربیارم که چی بشه؟من خاک برسر باز تکرار میکنم فردا وقت ر ...

حتمااا برو مشاوره،دیگه تکرار نکن وقتی میخواستی تکرار کنی با اون دستت بزن رو دست دیگه ات

اشکالی نداره عزیرم هیچکس اندازه تو بچتو دوست نداده تو این دنیا...بالاخره توام ادمی عصبی میشی کم طاقت و خسته میشی...بچه های الان خیلییییی شیطونن واقعا صبر ایوب میخواد

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره عزیرم هیچکس اندازه تو بچتو دوست نداده تو این دنیا...بالاخره توام ادمی عصبی میشی کم طاقت ...

هرچیم باشه نباید کتک بخوره 😔دلم بحال پسرم میسوزه خیلی شرمنده ام

هرچیم باشه نباید کتک بخوره 😔دلم بحال پسرم میسوزه خیلی شرمنده ام

دیگه خودتم میدونی چه اشتباهی کردی دلداری ام میدیم فایده نداره پس بشین گریه کن سبک شی

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
رفتم الان بهترشدم گاهی کنترلمو ازدست میدم فرداهم وقت روانپزشک گرفتم

خیلی عالیه که خودت به فکر هستی

بعد از اینکه خیالت از روحیه خودت بهتر شد میتونی کلاسای تربیت فرزند ثبت نام کنی تا برخورد صحیح با بچه رو یاد بگیری

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اره همه دوروبریام میزنن😔😔😔😔😔

باهاشون قطع ارتباط کن ودقیق بگوبه این علت اینکاررومیکنی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......