2777
2789
عنوان

کیا با فولیکول پایین باردار شدن

462 بازدید | 13 پست

دوازده پریود سونو دادم یه فولیکول ۱۳ میلی داشتم به دکترم نشون دادم گفت مشکلی نیست چون هم سنت کمه و هم احتمالا تخمک گذاریت دیرتره چون معمولا پریودام سه روز تا یه هفته عقب میفته 

این ماه نه روز عقب انداختم بیبی چکم زدم منفی بود ممکنه باردار باشم؟ 

بهش فک نکن اسی 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه هفت ماهه اقدامم هیچی به هیچی دکترم رفتم بهم دارو نداد گفت اگه شد یسال باردار نشدی دوباره بیا

همین الان دکترتو عوض کن 

من دوساله اقدامم 

بزرگترین اشتباهم ک باعث شد من ۳.۴ ماه درمانمو رها کنم این بود ک حاضر نبودم دکترمو عوض کنم ۶ ماه زیر نظرش بودم بعدشم برداشت گفت تو مشکلی نداری دیگ نمیتونم بهت دارو بدم 

بعد ۴ ماه با اصرارررر مادرم رفتم زیر نظر پزشک دیگ درمانو شروع کردم و دوماه بعد باردار شدم 

حرف دکتر شما به هیچوجه منطقی نیست ک بگ برو تا ی سال نشدی نیا؟؟؟

من دوماه اقدام بودم زیر نظر پزشک دارو مصرف میکردم 

تو یکسال بعد بری نصف روحیه امروزتو از دست دادی استرست دوبرابره 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

ممکنه درمانت چهار پنج ماه طول بکشه تو یه سال دیگ تازه بخوای بری دارو بگیری عملا تایمتو فقط از دست دادی 

الان شما بری دکتر نمیاد ک بهت امپول بده 

شما سه الی چهارماه فقط دارو مصرف میکنی و با دارو دوز پایین شانستو امتحان میکنی کم کم دوز میره بالا و بهت امپول میدن 

من با ده تا امپول باردار شدم 

قبل ازون کلیییی امپول و دارو زده بودم و جواب نگرفته بودم پیش دکتر جدیدم دوز رفت بالا و باردار شدم 

حتی بعد سقطم ب دکترم گفتم من دفعه پیش با ده تا باردار شدم باز دوز دارو های الانمو بالا نداد گفت فعلا با ۵ تا شروع کن اگ باردار نشم یه ماه فرجمو از دست دادم 

ممکنه درمانت چهار پنج ماه طول بکشه تو یه سال دیگ تازه بخوای بری دارو بگیری عملا تایمتو فقط از دست دا ...

حق با شماست واقعا هم همینطوره 

من همین الانشم استرس دارم و فکر میکنم هیچوقت باردار نمیشم از بس که بیبی منفی دیدم یسال که خیلی زیاد میشه 

ممکنه درمانت چهار پنج ماه طول بکشه تو یه سال دیگ تازه بخوای بری دارو بگیری عملا تایمتو فقط از دست دا ...

دکترم میگفت سنت کمه و بهم دارو نداد سنمم کم نیست بیست سالمه در حالی که دخترخالم ۱۷ سالشه و دقیقا با من اقدام کرد که بعد از شش ماه بدون هیچ مشکلی باردار شد و الان ۱۲ هفتشه 

دکترم میگفت سنت کمه و بهم دارو نداد سنمم کم نیست بیست سالمه در حالی که دخترخالم ۱۷ سالشه و دقیقا با ...

منم الان ۲۰ سالمه 

از ۱۸ دارم دارو میخورم و اقدامم هنوزم نشدم 

به منم همش میگن تو سنت کمه پس بدون هیچچچ استرس و نگرانی درمان و اقدام کن ن اینکه بگن بیخالش شو کلا دکترت معلومه زیاد چیزی حالیش نیست 

دکترم خواستی بری پیش کتری برو ک سونو گرافی داخل مطبش داشته باشه

منم الان ۲۰ سالمه از ۱۸ دارم دارو میخورم و اقدامم هنوزم نشدم به منم همش میگن تو سنت کمه پس بدون هیچچ ...

این دکتری که رفتم مثلا داشت ولی خودش انجام نداد فرستادم یه جا دیگه 

ممنونم واقعا به اینش فکر نکرده بودم حتما دکترمو عوض میکنم چون الان که دارم فکرش رو میکنم فولیکول که پایین باشه بدون دارو نمیشه بیمارو ول کرد و گفت برو شش ماه دیگه اگه حامله نشدی بیا  

حالا فعلا صبر میکنم این ماه پریودم ده روزه عقب افتاده بیبی چکم زدم منفی بود ببینم کی پریود میشم میرم پیش یه دکتر دیگه 

این دکتری که رفتم مثلا داشت ولی خودش انجام نداد فرستادم یه جا دیگه ممنونم واقعا به اینش فکر نکرده بو ...

ی ازمایش خون بده منفی شد برو پیش دکتر دگ شاید لازم باشه دارو قاعده اور بخوری برامن زیاد پیش اومده