2777
2789
عنوان

نمیدونم برم خونه بابام اینا یا نه

153 بازدید | 9 پست

بچه ها من شاغلم ساعت کاریم خیلی زیاده و فقط جمعه ها تعطیلم این هفته هم رفتیم خونه پدرشوهرم برا همین خستگی هفته پیش هنوز تو تنمه ینی صبح که پاشدم برم سرکار تمام تنم درد میکرد قشنگ 10 دقیقه با خودم درگیر بودم تا از جام بلند شدم اومدم سرکار ، بعد مامانم اینا فردا شب سفره دارن یه شهر دیگم هستن از اینجا 2-3 ساعت راهه ، شوهرم میگه من میتونم مرخصی بگیرم بریم کمکشون کنیم ولی خودم خیلی خسته ام از اونطرف رفتیم باید تاسوعا عاشورا هم بمونیم من قشنگ از خستگی له میشم خونمون هم گرمه هی هم باید بریم جلسه دعا این خونه و اون خونه بعد قمر در عقربم هست من کلا این تایم سگ میشه اخلاقم فک کن هم قمر درعقربه هم تاسوعا عاشورا که خودشون سنگین هستن مامان بابام هم با هم نمیسازن و غر میزنن  بین خودم و دلم گیر کردم از یه طرف میگم بمونم خونه استراحت کنم از انطرف میگم بریم ثواب داره مامان بابام هم خوشحال میشن شما جای من بودین چیکار میکردین ؟

ببین‌اگر‌ خسته باشی توان کار نداشته باشی نه تنها ثواب نداره بلکه به تنت آسیب میرسه و غلطه شما ثواب با یه روزه یک‌نفره تو خونه هم میتونی ببری 

قطعا بمون استراحت کن به روز بعد از عاشورا فکر کن که دباره باید بری سر کار میتونی با قوا بری میتونی خسته بری

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فداتون مرسی بابت درکتون

خواهش میکنم 

اینطوری که شما میگید برید خیلی بهتون سخت میگذره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا مامانم چت کرده هی زنگ و داد و بیداد باید بیای بخدا حتی صداش میشنوم عصبی میشم

نمیتونید مرخصی بگیرید استراحت کنید؟

یا باهاش اتمام حجت کنید که نه دعا و روزه میرید نه کار میکنید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمیتونید مرخصی بگیرید استراحت کنید؟یا باهاش اتمام حجت کنید که نه دعا و روزه میرید نه کار میکنید؟

واسه کار که نمیشه دیگه مجبورم انجام بدم مرخصی هم فردا باید مرخصی بگیرم که برم اونجا دیگه بعدش نمیشه مجدد بگیرم حالا ببینم چی پیش میاد  

واسه کار که نمیشه دیگه مجبورم انجام بدم مرخصی هم فردا باید مرخصی بگیرم که برم اونجا دیگه بعدش نمیشه ...

دیگه مادرها اخلاق شونه😜

باید کنار بیایید

البته از جمله خودم😁