2777
2789

با دوتا بچه نمیتونم جدا شم مادر هم ندارم برم پیشش فوت شده ۳۰ سالمه واقعا خستم چند بار خیانت دیدم دلم میخواد جبران کنم ولی از آبروم میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک ندارم

عب نداره نفقه که کلا حقته 

مهریه ام هندالمطالبه هر زمان بخایی باید بده بهت بگو میشینم زندگی میکنم مهریه مو هم بده قانونی نباید مدرک داشته باشی بو اصن برا خیانت نیس حقمه میخام بگیرمش ولی خودشو خر فهم کن که چرا میخای بگیری اونجا به غلط کردن میوفته

اولا ک ،خودمونو گول میزنیم ک بعد از خیانت آروم شدیم

دردش تا آخر عمر با آدمه

دوما ، اگه میخوای طلاق بگیری هیییچ وقت ب این فکر نکن ک برگردی پیش خانوادت،چون مشکلاتت دو برابر میشه مخصوصا با بچه

سوما اگر اگر اگر روزی خواستی برای آروم شدنت ،تلافی کنی یا بچشی طعم خیانت کردنو 

خیلی مراقب باش

چون اگر اون شوهرخائنت بفهمه ، همین کار تورو چماق میکنه و ب همه میگه ک زنم اینجوری بوده ک من خیانت کردم

خواهرانه بهت میگم ،سعی کن یکم ازش امتیاز بگیری الان ک زبونش کوتاهه!

یه حرفه یاد بگیر ک ازش بشه پول درآورد،هر وقت دیدی میتونی مسنقل شی،جدا شو

نه اون اشتباه کرد تو نکن راستی مادرم از اول زندگی تا الان که بیست سال میگذره همیشه خیانت میدید ولی ص ...

چطور چرا منو میسوزونه ولب واقعا به خیانت فک هم نمیتونم بکنم زر میزنم من برای خودم ارزش قائلم واقعا خودمو در این حد نمیدونم بخوام خیانت کنم 

عب نداره نفقه که کلا حقته مهریه ام هندالمطالبه هر زمان بخایی باید بده بهت بگو میشینم زندگی میکنم مهر ...

میدونی مهریه چجوری میدن اصلا. انقد مسخره میدن. ک طرف باهاش کاری‌نمیتونه بکنه قسط بندی ام میکنن میشه نودونه ساله😄 

parasoo1989@