2777
2789

سلام

ما میخوایم یه مغازه خیلی کوچولو اجاره کنیم چون پول زیادی دستمون نیست الان. به نظرتون چی میتونه در حال حاضر درآمد خوبی داشته باشه

خودمون فعلا فکر کردیم سیگار فروشی بد نباشه چون جای بزرگی نمیخواد و فکر کنم فروشش هم خوب باشه.ولی خودم خیلی دوست ندارم

پیشنهادی دارید راهنماییم کنید عزیزان؟؟

فقط خوردنی جواب میده

ببین سرمایه زیادی نداریم که بخوایم خیلی خرج کنیم برای وسیله و مواد اولیه. تو فکرمون اسپرسو بود ولی نمیدونم جواب بده یا نه 

به نظرت خوبه؟؟

چون اون فقط یه دستگاه میخواد و قهوه و لیوان اینا ... ولی نمیدونیم درآمد داره یا نه

چیز دیگه ای جز اسپرسو که هزینه بر نباشه میدونی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاسکو هم خوبه، ترشی فروشی هم خوبه

منم پلاسکو دوست دارم ولی باید جای نسبتا بزرگی باشه که دو نفر بتونن بیان تو ببینن و اینکه نمیدونم پولمون بخوره برای خرید وسایلاش یا نه ولی خیلی خودم دوست دارم

اره یکی میخواشت بزنه میگفت 3 تومن یه شات هزینه داره 30 تومن میفروشم

اوهوم خیلی خوبه ولی نمیدونم مشتری بالایی هم داره یا نه 

خواهان داره یا نه ... باید ببینم دستگاهشم چقدره هزینه ش