2777
2789
عنوان

بغیر شیمی درمانی از چی برای درمان سرطان نتیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 47 پست

نمیخوام بترسونمت یا هرچی

ولی لطفا زودتر برو دکتر... سعی کن بیماری هایی مثل انفولانزا یا حتی سرماخوردگی نگیری..غذای مفید بخور...ورزش کن و چیزی که از همه مهم تره: روحیه تو نباز

لطفااااااااااااا برو دکتر قبل اینکه دیر بشه

نمیدونم چرا ازت وایب خوبی گرفتم

اومدم‌ببینم تاپیک داری یا نه

ببین همه چیز راه درمان داره و همه چیز دست خداس

حتما دکتر برو و تجت درمان باش نذار دیر شه.چیز های گرم خیلی بخور.میوه های طبع گرم.غذاهای طبع گرم

میوه و خوراکی های خون ساز.

لبو آلبالو.انار.عدس.اسفناج.هر چیزی که فکر میکنی جز غذاهات باشه

تا میتونی خودتو از مریضی ها دور نگه دار.ویروس زیاد شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا ازت وایب خوبی گرفتماومدم‌ببینم تاپیک داری یا نهببین همه چیز راه درمان داره و همه چیز دست ...

دستتون درد نکنه خیلی خوب گفتید چشم🌷☻

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
من دوستم الان ۱۵ ساله که این بیماری رو داره.ولی داره میجنگه ازدواج کرده حتی بچه هم داره.فقط به خدا ا ...

انشالله خوب و خوب تر میشم☻☻☻☻

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
فکر کنم یه ۱۲ یا ۱۳ سال ازت بزرگترم و داداش هم ندارم توهم داداشم خدا بهت سلامتی بده عزیزجان

خدا به شما هم سلامتیی و موفقیت بده 

حتما باید بشیتو هنوز کلی راه نرفته داریکلی برنامه برای ایندت داری که باید بهشون برسییه یا علی بگو بق ...

☻الله پشتمه

پرتو درمانی

سیب برای بیشتر مریضیااا خوبه و سیستم ایمنی تقویت میکنه

ولی بازم از دکتر بپرسید

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

نظرته دلتو بسپاری دست امام رضا؟!شاید خوب شیا

خوب میشم

پرتو درمانیسیب برای بیشتر مریضیااا خوبه و سیستم ایمنی تقویت میکنهولی بازم از دکتر بپرسید

به این معناست که پرتو درمانی از شیمی درمانی بهتره؟