2777
2789

خوشحالم که راحت شدم بالاخره بعد از ۲ سال جنگیدن در این مسیر...‌

یک ماهو نیمه کامل طلاقم ثبت شده ، راحت شدم، اصلا ناراحت نیستم مثل بعضیا ! خیلی سختی کشیدم تو این مسیر،  خودمو خانوادم...

احساس آسودگی دارم چون اون زندگی به هیچ درد نمیخورد.

گاهی بیاد شوهرم میوفتم ولی سریع تا کاراش یادم میاد فراموشش میکنم

ولی ناراحتم چرا اصلا اون ازدوج اشتباهو کردم .

احساساتم طبیعیه؟ 

خواستم با این تاپیک به اونایی که در جریان زندگیم بودن خبر خوش بدم...

راستی باید به اطرافیانم شیرینی بدم یا این شیرینی نداره؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهریه ات چی شد؟

سلام اکثرشوبخشیدم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
من بودم شیرینی میدادم که از یه ازدواج سمی اومدم بیرون امیدوارم خدا یه جوری زندگیتو قشنگ بچینه که باو ...

منم میخوام شیرینی بدم ولی مامانم میگه این چیرا که شیرینی نداره !

من بودم شیرینی میدادم که از یه ازدواج سمی اومدم بیرون امیدوارم خدا یه جوری زندگیتو قشنگ بچینه که باو ...

وای ممنون عزیزم از آرزوی قشنگت‌‌‌‌... انشاالله 🥰😍😍

احساساتت طبیعیه و ممنون خودت باش انقد قوی بود ک تونست از این باتلاق خلاص شه

اره ب خودم افتخار می‌کنم ک این مسیر طاقت فرسا رو تنهایی اومدم

خیلی شلوغش نکن.عادی‌رفتار کن.شیرینی لازم نیست.....ب فکر آینده باش انتخاب درست کن.آینده ت روشن باد

ن شلوغش نکردم خیلیا هم نمیدونن 

فقط خانوادم و دوستان و همکاراتی که در این مدت کمکم کردن بهشون گفتم .مرسی چجوری بفکر آینده باشم ؟

منم میخوام شیرینی بدم ولی مامانم میگه این چیرا که شیرینی نداره !

اون افکارش قدیمه الان جشن مفصل میگیرن مثل عروسی برای طلاقشون خیلی هم باحاله هم جمع میشن میخندن کیک میگیرن

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A