2777
2789
عنوان

چقدر خیانت زیاده

286 بازدید | 20 پست

یه چند وقتیه تو تاپیک ها ، اینستا ، و دوستام هم خیلی از اطرافیان تعریف می کنن که زن به مرد و بر عکس خیانت می کنند . و چقدر راحت . من به عنوان یه دختر مجرد الان فوبیا خیانت گرفتم .حالم از هم جنس هام و مردان بهم می خوره . اصلا انگاری داره عادی میشه . چه جوری آدم بفهمه طرفش هول یا لاشی نیس؟

نمیدونم، فهمیدنش خیلی سخته..... 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عادی شده برا خیلیا اما برا من نه. خدا هرچی مرد و زن خائنه به زمین گرم بزنه . به قدری آدمو میسوزونه که قابل تحمل نیست

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
نا خواسته رو نمی تونم قبول کنم

ن اونطور ناخاسته ای

منظورم از روی کمبود محبت  وکمبود توجه وکمبود عاطفه بود

ب خدا ک زن از راه شنیدن عاشق میشه  

فکن ی زن متاهل بدبخت ک هیچ جوره بهش محیت کلامی ولمسی نمیشه

اگه ی نفر چهار تا حرف قشنگ مث خانومم وقشنگم بهش ببنده

اگه خیلی قوی نباشه ب خدا خامش میشه

تنها ملاک کسیه که وجدان داشته باشه و از خدا بترسه .

تو جایی که به دین و خدا کم توجهی منتظر هز چیز بدی باش 

نفس اژدر هاست او کی مرده است ؟ ...

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

شوهرم نیم ساعت پیش ازاسنپ امدمیگه یه مرد۳۰تا۳۵ ساله یهدخترو باموتور اورد به مبدا که دختره۱۵سالش بود 

دختره گفته تندبرو دیرم شده اینم گفته خوبا بابات با موتور میرفتی گفته این دوسپسرمه

شوهرم هنوز گیجه😃😂😁

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

شوهرم نیم ساعت پیش ازاسنپ امدمیگه یه مرد۳۰تا۳۵ ساله یهدخترو باموتور اورد به مبدا که دختره۱۵سالش بود ...

اون قدر چیز عجیب زیاد شده که برگی برای آدم نمونده

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...