2777
2789

تاپیک قبلیم گفتم میخوام نذر محرم هرسالمو بدم رهن خونه یه بنده خدا که خداروشکر مشکلش حل شد و منم پولو تجهیزات آشپزخونه هیئت خریدم.و بابتش بینهایت خوشحالم.در کنار من خیلیای دیگه هم ترغیب شدن.ما کلا دستمون خالی بود این ماه ،منم امشب میخواستم نذر حضرت رقیه کنم ولی پولم کم بود .نشستم با دخترم با ربان گل مو درست کردیم همشم به حضرت رقیه میگفتم ازمون قبول کن ولی تو هیئت ما پسر بچه هم زیاد بود میدونستم دلشون میشکنه.رفتم یه مغازه اسباب بازی فروشی دنبال اسباب بازی کوچیک و ارزون بودم.ولی چون تعداد زیاده همشون گرون در میومدن...هنوزم باورم نمیشه مغازه داره یه پلاستیک بزرگ اسباب بازی جمع می‌کرد از اینطرف اونطرف.یهو همشو داد به من گفت تو هیئتتون پخش کن.از ذوق داشتم سکته میکردم.اومدم خونه شمردم دقیقا به همون تعداد پسرا اسباب بازی پسرونه...به ازای پسرا و دخترای یه کم بزرگتر عروسک و دقیقا به تعداد نوزادای  هیئتمون ازین اسباب بازیا که تکون میدیم صدا میده تو پلاستیک بود.هنوزم برام عجیبه آقاهه از کجا میدونست تعداد بچه هارو؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نذر کرده بودم خضرت رقیه رو واسطه قرار دادم دستم خیلی پر نبود رفتم پیش دوست همسرم تا منو دید گفت بیا شکلات دوست داری اینا رو گذاشتم کنار دقیقا همون تعداد بود زبونم لال شده بود

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نذرتون قبول 

روزي اون بچه ها بوده 

اقاهه همينطوري گزاشته اما ارباب همه چيو جور ميكنه كسي دست خالي برنگرده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نذرتون قبول روزي اون بچه ها بوده اقاهه همينطوري گزاشته اما ارباب همه چيو جور ميكنه كسي دست خالي برنگ ...

آره انگار خود صاحب هیئت همه چیرو جور کرده بود.هنوزم تعجب زده ام

آره انگار خود صاحب هیئت همه چیرو جور کرده بود.هنوزم تعجب زده ام

التماس دعا 

خواهشا 

من امسال نتونستم برم هيئت 

تايپيكي كه سر شب زدمو بخون چقد منم اميد بودم نذرمو ادا كنم نشد كه نشد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وقتی امام حسین حواسش حتی به بچه های کوچیکی که میان تو هیئتم هست 🙂🖤

دقیقا به تعداد..نه یکی کم نه یکی زیاد...چندتا ماشین کوچولو اضافه اومد که وقتی اومدم خونه یادم اومد زن باردار تو هئیت داریم.قسمت اونا بوده.فردا شب بهشون میدم

خیلی جالبه...آدم انگشت به دهن میمونه

حستو درک میکنم بدنم یه جوری یخ کرده بود از ذوق و تعجب باورم نمیشد

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

برای من‌جور دیگ شد یکی دوسال پیش 

میخاسن برا هیت وسیله بخرن پول نبود من‌چن گرم طلا‌گذاشتم‌کنار ک برن بخرن ۵شنبه بود دیگ‌نشد بفروشیم 

چن نفر ک‌ب شوهرم از قبل بدهکار بودن بدون‌گفتن شوهرم جمعه پول زدن طلاهام دیگ نفروختیم 

هی ام خریدیم بعدش 

من هرسال ی تیک طلا میفروشم میدم هیت بعد اون