2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینترمدیت فولی برو جلو میتونی

خوداموز میخونی یا کلاس زبان میری؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میخوام خود آموز بخونم چون سرعتش بیشتره به نظرم تو یه گپ با چنتا دوست و یه معلم زبان هم ادم

خب مشکلت چیه دختر خوب 

یه جمع بندی بزن اینترمدیت رو رفع اشکال کن برو سطح بعد همزمان که اینکارو کردی هر از گاهی مباحث قبلی رو مرور کن تا تثبیت شه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

های اینترمدیت پره گرامرهب نفعتع بخونی و همشو یاد بگیریاگه خودت می فهمی و میتونی جمعش کنی حله فقط

آره با گرامر این یوز میخونم و گرامرم باید کار بشه البته چون خیلی بهش کم توجه بودم وگرنه زود یاد می گیرم 

آکسفورد ورد اسکیلز و گرامر این یوز و مایند ست و کاور تو کاور و 504 و لانگمن رایتینگ و گرامر کنتینیو

آها کلاسی چیزی هم میرفتی یا خود آموز پیش اومدی تا اینجارو؟بعد کتابارو همشو گرفتی یا از رو فایل pdf مبخونی؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه