سلام من ۱۹ سالمه دنبال یه کاره مجازیم ک بتونم کسب درامد خوبی داشته باشم دوست داشتم ادمین فروش بشم ولی اموزش ندیدم و واسه اموزش هم پول میخوان منم خب اگر پول داشتم ک دنبال کار نبودم ممنون میشم اگر پیشنهادی دارین بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برنامه کارسود رو از گوگل دانلود کن و بعد کد دعوتم رو بزن با کد دعوتم سود بیشتری به تو تعلق میگیره قشنگم بعدش ثبت نامتو ک انجام دادی به راحتی با کلیک کردن درآمد بالایی میرسی
خودم یکساله تو این کار هستم کاملا قانونیه خیالت راحت
سلام سلام براتون یه خبر بی نظیر دارم شمام خسته شدین از بس دنبال کار تو فضای مجازی گشتین بعدم کلی ازتون هزینه ثبت نام و... خاستن اشکال نداره منم با کلی تلاش ماها اخرش تونستم یه برنامه پیدا کنم که نه به دلار ک کلی مشکل نقد کردنش و داشته باشی و نه برنامه ای که بخای به ازاش پول بدی و پیدا کردم وقتی با این کد معرف وارد میشی 2b14718225 به طور باور نکردنی ۱۰۵ هزار تومن پول نقد میاد تو حسابت 🥲😍باورت میشه؟؟؟من چون اشتراک خریدم و کلی زیرمجموعه دارم این کد اختصاصیو داده که بدم بهتون و این هدیه رو از طرف من دریافت کنید حالا اگه میخایین ببینید اسم برنامش کارنت و حالشو ببرین درضمن همین که 2b14718225 کد و زدین پولتون قابل برداشته😍