2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیومدم هیت بدم فقط همیشه برام سوال بوده سیگار چه لذتی به ادم میده وقتی نه بوی خوبی داره و نه طعم خوبی از خودش به جا میذاره؟ قلیونو درک میکنم ولی سیگارو نه خواهشا بهم بگید دقیقا چیش خوبه😬

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

لعنت به سیگاررررررر متنفرمممم از دود آدمو داغون میکنه

وآقا داغون میکنه من خیلی نفس کم میارم وقتیم نکشم سر درد میشم امروز سر کنکور از یه جایی به بعد واقعا تمرکز نداشتم با اینکه صبح ۳نخ کشیدم قبلش 

عزیزم برو انجمنای ترک سیگارخودتو اذیت نکن خیلیا گذاشتنش کنار فقط اراده میخواد

همون اراده سخته تا حالا چن بار ترک کردم ولی بیشتر از یه هفته نتونستم دووم بیارم و بعدش مصرفم بیشترم شده تازه

همون اراده سخته تا حالا چن بار ترک کردم ولی بیشتر از یه هفته نتونستم دووم بیارم و بعدش مصرفم بیشترم ...

چون تنهایی میخوای ترک کنی کم میاری

اصولی پیش برو مطمئنم خیلی راحت تر از چیزی که فکرشو بکنی ترک میکنی

من نیومدم هیت بدم فقط همیشه برام سوال بوده سیگار چه لذتی به ادم میده وقتی نه بوی خوبی داره و نه طعم ...

دفعه های اول که میکشی یه حس لذت بخش ناشناخته ایو میده بهت ولی بعد یه مدت دیگه اون حسو نمیده ولی نکشی همه چیزت به هم میریزه. 

شما یا اطرافیان تجربشو داشتین؟ واقعا نتیجه بخشه؟

اطرافیانم آره عزیزم بعد از ۲۰ سال ترک کرد

کنگره ی ۶۰ رفتن 

انجمن های دیگه هم هست میتونی بری 

فقط فکر نکن غول شکست ناپذیره

از پسش برمیای

دفعه های اول که میکشی یه حس لذت بخش ناشناخته ایو میده بهت ولی بعد یه مدت دیگه اون حسو نمیده ولی نکشی ...

اصلا خودتو نباز و اراده کن حتما موفق میشی بذاریش کنار❤️

تو روزای ترکت سعی کن اب زیاد بخوری و ورزش کنی، با خانواده و دوستات بیشتر وقت بگذرونی و هر موقع حس کردی بهش احتیاج داری خودتو با خوراکی و کار دیگه مشغول کنی، اگه مغزیجات و اجیل همیشه همراهت داشته باشی که اینجور مواقع استفاده کنی که دیگه عالیه من خودمم قلیونو همینجوری ترک کردم، دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نه کم نیار.

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤