2777
2789
عنوان

دعام کنین راحت بشم بمیرم همین

367 بازدید | 29 پست

خیلی خستم از پدر مادر شوهر همش دارم میکشم همشون اذیتم میکنن درکم نمیکنن نمیتونم قرص اعصابمو بخورم ی مدته فکر خودکشیم ولی باز میترسم راهی ندارم

خدایا اونچه صلاح این بنده خداست رو بهش بده

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در برنامه زندگی پس اززندگی چندین نفر از کسانی که تا دم مرگ رفته بودن  کما .... دیده بودند که کسانیکه خودکشی کردن و مردند در عذاب دائمی هستند...تاخداخدایی میکنه تو عذاب خواهی ماند...بعد چه چیزی ارزش داره که خودتو بکشی ...یکم تحمل کن...

بخند بخند بخند

اینجوری نمیمونه بالاخره درست میشه امیدتو از دست ندهخیلی ها مشکل دارن تنها نیستیفقط و فقط ب خودت فکر ...

هیچ پشت پناهی ندارم هیچکسو ندارم شاید خداهم منو یادش رفته

این فکرا به خاطر نخوردن قرص اعصابته ، مخصوصا اگه یهویی قطع کرده باشی خوردنش رو . یهو قطعش کردی ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هیچ پشت پناهی ندارم هیچکسو ندارم شاید خداهم منو یادش رفته

منم خیلی مشکلات دارم خیلی منم تنهام کسیو ندارم ولی تحمل میکنم یه دوچرخه دارم ک دلم ب اون خوشع میرم بیرون 

توام برای خودت یه دلخوشی جور کن مثلا برو باشگاه یا هرجیزی ک علاقه داری 

دقیقا منم دلم میخاد یا خدا معجزشو بهم بده یا مرگمو دیگه کشش ندارم...

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀