2777
2789
عنوان

امشب بعد دوماه دیدمش🖤

495 بازدید | 25 پست

بعد دوماه که بدون خدافظی جدا شده بودیم امشب توی هیئتمون یه لحظه باهاش چشم تو چشم شدم خیلی احساس کردم بی حوصلس

خیلی دلم گرفته دلم تنگ شده 

چه شب غریبی بود امشب 🖤

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

آخی درکت میکنم منم اینجوری شدم بعد چند ماه دیدمش تا فرداش به خودم نیومدم

تونستی باهاش کنار بیای؟ 

وااای من دل تو دلم نیس فردا شب بشع اینقدری میشناسمش ک میدونم فقط سه شب آخر میاد ی غریبه ی آشنا💔دلم ...

من خیلی حالم بدتر شد 

کاش نمیدیدمش

قشنگ از کنار هم رد شدیم ولی خیلی سرد 🖤