2777
2789
عنوان

خواهرم یه ایلتس هشت گرفته سرویسمون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 52 پست

ان شاالله همه موفق باشن توی زندگیشون 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ذوق داره

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

حق دارهنمره خیلییی خوبی گرفتهاز شما کوچیکتره؟؟؟

نمره خوبی گرفته ولی نباید بقیه رو کوچیک کنه که چیکار کنکور من داره

نه از من سه سال بزرگتره

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
اگه تازه گرفته طبیعیه عادی میشه 😂😂منم خدا منو نکشه رتبه ی کنکورم دو رقمی شده بود چپ و راست هی میگف ...

ببخشید فنی حرفه ای بودید؟ چه رشته لی؟ فنی حرفه ای ها آزمون فرهنگیان میتونن بدن؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نذارید خارج بره ابرو ریزی گسترده میشه. همون در حد رومخ خانواده باشه کافیه.اگه مجرده یه شوهر داغون من ...

بنده خدا خواهرم 😂😂

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

آقا ببخشید اما یکی می‌تونه خوب برام توضیح بده که چیه؟😁 اصلا سیر زبان و مدت زمان گرفتن مدرکهاش چیه؟ آیلتس ۸ یعنی نمره اش ۸ شده؟ از چند نمره؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

عقده ای و کمبود دارهاگه دوباره گفت بگو گرفتی که گرفتی هروقت با ابن یه کار مهم انجام دادی بیا بگوبعد ...

والا ما هردو تازه زبانمون در یه سطحه. یه جا مدرک زبان گزفتیم هم ترم بودیم توی کلاس حتی نمره هامون شبیه بود ولی اون بخاطر شغلش ازمون ایلتس داد من ندادم وگرنه منم فک نمیکنم کم میشدم