2777
2789
عنوان

شامپوووووووو

66 بازدید | 12 پست

سلام دوستان نمیدونم حال دارین بخونین یا نه🤣

بچه ها من واقعا تو انتخاب شامپوی خوب مشکل دارم😫

من موهام بلنده الان چندسالی هست clear استفاده میکنم ولی مخصوصا این اواخر خیلی ریزش موهام بیشتر شده

به توصیه دوستان هم از سان سیلک هم از شون استفاده کردم نسبت به کلییر هم ریزشم کم تر شده و هم موهام خیلی نرم شده اما نمیدونم چرا انقدر سرم میخارههه یعنی ۵ دیقه بعد حموم شروع میشه دیگه حس میکنم سرم زخم شده دیگه پوسته هم زدم با هردو شامپو همین مشکلو داشتم

کسی تجربشو داشته ؟

کلا از چه شامپویی راضی بودید شما که هم قیمتش اوکی باشه هم کیفیتش خوب باشه

و اینکه به نظرتون ادامه بدم عادت میکنم؟

🌸خدایا خودت فردامونو بساز تو بسازی قشنگتره🌈

خیلی ساله از شامپو پروتئین گندم فیروز+سرکه سیب

نصف نصف استفاده میکنم

تنها چیزی که به سر من میسازه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقادی به تاثیر شامپو ندارم

هر یه مدت یه بار شامپو مو عوض میکنم

داخلی یه چی از بدنت کمه

ویتامین و املاح معدنی

خارشم اگه بررسی کنی از شپش نباشه 

مال گرما ،عرق و حساسیته 

گرمیانه هم زیاد نخور

بعد از سالها شامپو رو عوض کردی طبیعیـه پوست سـرت واکنـش نشون بده.بگو سرتــم چک کننـد شاید حشره ای چی ...

ببین اینجوریه که اومدم امتحانی دوباره کلییر زدم خارشش میفته بعد که عوض میکنم باز شروع میشه بدجوری عادت کردم بهش😫

بگم موهام بلند و پر پشته 

نرم کننده به ساقه مو میزنم 

راحت شونه شه 

موهام کنده نشه

روزی یه بار شونه میزنم

توی حموم شونه نمیزنم

نشسته شونه میزنم

موارد اخری که گفتم رعایت میکنم

ریزش مو نگیرم

کم خونی نداری؟

اعتقادی به تاثیر شامپو ندارمهر یه مدت یه بار شامپو مو عوض میکنمداخلی یه چی از بدنت کمهویتامین و املا ...

نه عزیزم اخه من چندساله (۵سال حداقل)دارم فقط کلییر استفاده میکنم خیلی عادت کردم بهش اینجوریه که الان اگه دوبار پشت هم کلییر استفاده کنم خارشش میفته نمیدونم چه گیری کردم از دست این شامپو هروقت اومدم عوضش کنم مجبورم کرد برگردم سراغ خودش

شپش مگه هنوز هست🤣

نه عزیزم اخه من چندساله (۵سال حداقل)دارم فقط کلییر استفاده میکنم خیلی عادت کردم بهش اینجوریه که الان ...

بله شپش هست 

زیادم هست

روزی چند بارم تاپیک همینجا میزنن

قصد جسارت نداشتم 

سرت سلامت

بگم موهام بلند و پر پشته نرم کننده به ساقه مو میزنم راحت شونه شه موهام کنده نشهروزی یه بار شونه میزن ...

نه اوکیه آزمایشام میدونم شاید ریزشم به خاطر استرس باشه ولی سوای از ریزش کلییر خیلی مو رو خشک میکنه از وقتی شون یا سان سیلک زدم واقعا تفاوتش رو فهمیدم قشنگ مو چندبرابر نرم تره

مرسی عزیزم از نظرت💖

بله شپش هست زیادم هستروزی چند بارم تاپیک همینجا میزننقصد جسارت نداشتم سرت سلامت

نه عزیزم راحت باش نمیدونستم من😁❤شمام همینطور💖💫