2777
2789
عنوان

دوست دارم دختر بشم یکی بیاد کمک

127 بازدید | 7 پست

سلام من یه پسر 17 ساله هستم

تازه از سرکار بر می گردم واسه همین دیر تاپیک گذاشتم

من از بچگی تا اونجایی که یادم میاد بلزی های دخترانه زیاد می کردم هم بازی هام همه دختر بودن و خلاصه بچگیم همین حدودا

من 3 ماه هست از جنسیتم بدم اومده و دوست دارم که دختر بشم حالا نمی دونم چه برداشتی یا مسقره می کنید

ولی خب منتظر نظراتتون هستم سوالی داشتید در خدمتم

آیدی من در پیام رسان ها rotarepo@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که مسخره درسته

دوما باید روانپزشک این مساله رو تایید کنه.شاید فقط فعل و انفعالات دوران بلوغه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

دادخواست تغییر جنسیت یا تعیین جنسیت بدین.

راهنمایی خواستید پیام بدین.

باتشکر.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
دادخواست تغییر جنسیت یا تعیین جنسیت بدین.راهنمایی خواستید پیام بدین.باتشکر.

آیدی یکی از پیام رسان ها ترجیحا ایرانی رو بدید که داشته باشمتون

خیلی ممنون

آیدی من در پیام رسان ها rotarepo@