2777
2789

سلام دوستان من ۲۷ سالمه حدود ۱۶ ماه پیش سر زده رفتم تو باغ همسرم و یه دختر اونجا بود ک دختره خیلی عادی برخورد کرد و همسرمم گفت این دوست دختر رفیقمه و بماند ک چه جنگی شد من چ عذابی کشیدم من چندین ماه چیا کشیدم و شوهرم هیچ وقت گردن نگرفت و همچنان گفت اون رل رفیقم بود تا اینکه ۶ ماه پیش گفت من با دوسته اون دختره رل بودم..من بخشیدم چاره ای دیگ نداشتم و الان رابطه مون خوبه ولی من تو این ۱۶ ماه یک شب راحت نخابیدم همش استرس شدید دارم حس بد دارم فکرای بد دارم من میخابم ولی روحم کلا بیاره امروز خاب بودم فهمیدم بچم دارع نوشابه میخوره پریدم بالا گفتم نخور ضرر داره گف مامان مگ خاب نبودی از کجا فهمیدی گفتم نمی‌دونم.. گوشیم سایلنته ویبره هم نداره ولی من میخابم اگ زنگ یا پیام بیاد بیدار میشم روحم نمیخابه انگار...لازمه برم دکتر؟؟؟حالم داغونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر تاپیک خیانت زده میشه،مردا دارن کجا میرن

همه مردا خیانت میکنن اونیم که میگه نه هنوز لو نرفته. کسایی دیدمو شنیدم به زنشون خیانت کردن که روو اسمشون قسم میخوردن.. من دیگه هیچ اعتمادی به مرد جماعت ندارم همونه مجرد موندم