2777
2789
عنوان

بااین افرادهیچ وقت واردرابطه نشو

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست
کاناله یاگروه

کانال اما بعضی وقتا ویسکال هم داریم 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی نفر رو پیدا کنید خودتون باشید بدون ادا و اطوار های بچگونه 

ی نفر ک ب جای گشت و گذار های ابکی تورو بکشونه تو جیگرکی های شهر و دوتایی کلی خوش بگذرونید 

کسی ک انتظار بی جایی نداشته باشه 

کسی که درکت کنه گوش شنوا باشه قهر نکنید حرف بزنید 

واقعا دلم رابطه ساالم میخواد

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

من اهل پست گزاشتنم کانال نمیشه پست گزاشت

ادمینت میکنم هم عضو بیار هم پست بزار

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
باشه اومدم

ایدیم

bobo2126@

بهم پیام بده بدونم کدومی ادمینت کنم 

حالابنظرت به سادگی همچین ادمایی گیرمیاد

وجود داره ولی ب سادگی بدست نمیاد 

میدونی من ی نفر رو میشناسم فراتر از این چیزایی هست ک گفتم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

اون یه نفرکیه

😔😂استادمه

چشت استادتوگرفته🤣🤣

نه کراش نیستم روش

ولی این آدم محترم ترین ادمیه که تو زندگیم دیدم