2777
2789
عنوان

تاحالا کارما رو به چشمتون دیدین آیا من دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 40 پست
اذه هیچوقت نفهمید چقد دوسش دارم چقد برام مهمه ب اندازه مادر خودم همیشه فکر کرد از سیاستمه هدفی دارم ...

فدات شم من خودم که تجربه نکردم اما اطرافیانم هیشکدوم با خانواده شوهرشون  روابط خوبی ندارن همه سیاستمندن چجوری بگم دوری و دوستی محبت زیادی بی لیاقتی میاره  محبتت نسار ادم درستش کن 

فدات شم من خودم که تجربه نکردم اما اطرافیانم هیشکدوم با خانواده شوهرشون روابط خوبی ندارن همه سیاستم ...

اوایل خیلی جون کندم تو دلشون جا شم ولی دیدم فایده نداره الان یکساله دقیقا دوری و دوستی تا دعوت نکنه نمیرم زیادم باهاش هم صحبت نمیشم مث مهمون رسمی برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون انقدر طرف داره درد می کشه که از شدت درد بی هوش نمی شه ، قرص برنج از درون همه اندام ها رو می سوزونه! 

دردناک ترین نوع مرگ با قرص برنجه!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من خودم به هرکی هر کار بدی بکنم زودی کارما میدم.باور کنید

خدا به سر شاهده.شوهرم چند سالیه که هر روز به گریه ام میندازه.دعوام میکنه.الکی بهم گیر میده .الکی الکی منو به جنون میرسونه.به خدای احد و واحد تا حالا کارما نداده.کاهی فکر میکنم نکنه پسر خداست.یا بنده تنی خداست .

من بنده ناتنی خدام؟

وای ینیی اینقد دردش شدیده ک بیهوشی هم روش بی تاثیره، یا خدا😔

کامنت آخریم بخون که ببینی چه وحشتناکه!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من خودم به هرکی هر کار بدی بکنم زودی کارما میدم.باور کنیدخدا به سر شاهده.شوهرم چند سالیه که هر روز ب ...

دقیقا من کافی پشت یکی ی حرف ساده از همین غیبتایی ک همه میکنن ببکنم ب ساعت نکشیده خدا میذاره تو کاسم ولی شوهرم زیاد میرنجونه منو خودم ک دل تلافی کردن اصلا ندارم از طرفی هم ندیدم تاوان بده، همه جوره در آسایشه ی زن مظلوم و ساکت داره تاحالا درد داشتن پارتنر بدو تجربه نکرده میگم مگر این ک من بمیرم برع ی زن دیگه بگیرع اون سرش بیاره

دقیقا من کافی پشت یکی ی حرف ساده از همین غیبتایی ک همه میکنن ببکنم ب ساعت نکشیده خدا میذاره تو کاسم ...

به این امید نباش ، زن بعدیش هر روز براش قورمه سبزی بار می زار و لباس قرمز می پوشه براش و از قضا همه خانواده شوهر هم باهاش خوبند و قبولش دارند! واله ، شانس نداریم!  زود هم یه بچه تپل و سفید و مو فرفری براش به دنیا میاره!