2777
2789
عنوان

بداخلاقی شوهرم

822 بازدید | 33 پست

5ساله ازدواج کردیم اونم باعشق.دعواها وبحث هامون ازاونجا شروع شد که قیدبچه راباید بزنیم.من مرتب بهونه گیر شدم و غرمیزنم بچه میخوام.درمان هم کردیم ولی فایده نداشته.الان شوهرم خیلی بداخلاق شده.کافیه یه کلمه حرف بزنم همش داد میزنه جواب میده ودلم میشکنه.میگه تو منانمیخوای تو بچه میخوای.زابطه سردی داریم هیچ محبتی نیست

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بله
11
84%
خیر
2
15%
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

خب غر نزن 

حس میکنه واسه بچه ناراحتی اونم ناراحت میشه

گلم سعی کن بچه نداشتنو با چیزای دیگه پرکنی

انقدرم زود ناامید نشووو

هر وقت حس تنهایی بهت دست داد یادِ لیوانِ تنهایِ توی گونی برنج بیوفت😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب غر نزن  حس میکنه واسه بچه ناراحتی اونم ناراحت میشه گلم سعی کن بچه نداشتنو با چیزای دیگه پر ...

اصلا به من توجهی نمیکنه حتی کار یه جای رسیده که ازهم جدامیخوابیم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
مشکل از کدومتونه؟

مشکل خودشه که زیربار دارو خوردن نمیره وباید به زور دارو بدمش.واسه دکتر رفتن همش دعوا داریم

بهش بفهمون که بدون بچه هم دوسش داری ...

بخدا هزار کار کردم براش اما انگار محبت من دیگه واسش اثرس نداره.با کاراش داره روانیم میکنه

خب آگه شوهرتو دوس داری با بچه نداشتنش کنار بیا و غر نزن و بهش ثابت کن دوسش داری برای بچه دار شدنم نا ...

بهش میگم بچه بیاریم میگه نه.میگم بریم بکاریم میگه نه میگم دارو بخور میگه نه میگم طلاقم بره میگه نه میگم خوب باش تا نبود بچه حس نکنم میگه خودت نمیخوای خوب باشم

چرا یه بچه از پرورشگاه نمیارید؟ اگر واقعا بچه نداشتن دلسردت کرده میگم

ما فعلا به بچه آوردن فکر نمیکنیم

ولی چون یکی از آشناهامون بعد از سیزده سال ناباروری و خوردن داروها و زدن آمپول های قوی باردار شد و بعد چند سال این داروها براش مشکل جسمی به وجود آورد هم من هم همسرم فعلا در مرحله صحبت به این نتیجه رسیدیم که اگر مشکل داشته باشیم بیشتر از دو سال درمان نکنیم و بریم سراغ این همه فرشته ای که منتظر محبت پدر و مادرن

اینکه در مرحله عمل به کجا برسه نمیدونم

ولی بهش فکر کنین به نظرم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
واقعا? شما چه واکنشی نشون میدی گلم

شب تا صبح گریه.اونم انگار نه انگار