2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

112 بازدید | 12 پست

چی بگم از کجا بگم .هم جسمی هم روحی حالم خرابه .......سردردوچشم درد ,بدن درد ،استرس و اظطراب حس تنهایی ،ناراحتیو عصبانیت ،ضعف و لرز همه باهم اومدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات آرزو میکنم حالت بهتر بشه🥲🤍حیف که کاری از دستم بر نمیاد

اگه بری بیرون حداقل حالت موقتا بهتر نمیشه؟یا آهنگ شاد گوش بدی.غروب جمعه هم که به دردا اضافه می‌کنه...

همه چیز درست میشه دقیقا 32 همین ماه ساعت 25 :)
برات آرزو میکنم حالت بهتر بشه🥲🤍حیف که کاری از دستم بر نمیاداگه بری بیرون حداقل حالت موقتا بهتر نمی ...

ممنون عزیزم .خونه مادرم نذری دارن رنگ زدن که بیا ولی نمیتونم با این حالم حال بقیه رو خراب کنم 

ممنون عزیزم .خونه مادرم نذری دارن رنگ زدن که بیا ولی نمیتونم با این حالم حال بقیه رو خراب کنم

عزیزم 🥲اگه بری شاید حال خودت بهتر بشه آخه تو خونه باشی مطمئن باش حالت بهتر نمیشه.یا با بچه‌ها خودتو سرگرم کن 

عزیزم 🥲اگه بری شاید حال خودت بهتر بشه آخه تو خونه باشی مطمئن باش حالت بهتر نمیشه.یا با بچه‌ها خودتو ...

رفتم اتاق دروبستم بچهام گریه هامو نبینم دست خودم نیست اشکام همینجور می‌ریزه 

رفتم اتاق دروبستم بچهام گریه هامو نبینم دست خودم نیست اشکام همینجور می‌ریزه

واییی عزیزدلم🥲 من از زندگیت خبر ندارم ولی مطمئن باش تمام حال بدِ جسمیت به خاطر حال روحیته.این روزا هم میگذره ولی نذار انقد بد بگذره.هرر کاری که از دستت بر اومد واسه بهتر کردن حال خودت انجام بده واقعا کسی قرار نیست از این وضع نجاتت بده.شاید بتونن کمکت کنن ولی فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی.

واییی عزیزدلم🥲 من از زندگیت خبر ندارم ولی مطمئن باش تمام حال بدِ جسمیت به خاطر حال روحیته.این روزا ...

خیلی جنگیدم تو زندگیم ولی دیگه خسته شدم هرکاری هم بخوام بکنم  همش گره میفته .تمام مشکلات جسمی و روحیم بخاطر بی‌پولی هست .از همه چی خستم 

خیلی جنگیدم تو زندگیم ولی دیگه خسته شدم هرکاری هم بخوام بکنم همش گره میفته .تمام مشکلات جسمی و روحی ...

می‌فهمم واقعا.💔توی ایران با این وضع گند اقتصادی کشور بیش از نصف مردم مثل همدیگه هستن🤦🏻‍♀️